Po Đokovićevom receptu - Ko je to osetio ukus novog ''tepiha'' u Humskoj?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net

Partizan će prekosutra na novoj travnatoj podlozi dočekati ekipu velškog Konas Kija.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Letnju pauzu klub iz Humske je iskoristio za zamenu travnate podloge na terenu, uz postavljanje grejača i modernizaciju drenaže. Radovi su gotovi, sve je završeno na vreme, pa će ekipa Partizana u četvrtak po idealnom terenu odmeriti snage sa ekipom Konas Ki Nomadsa iz Velsa.

U kvalitet izvedenih radova danas su se i lično uverili prvotimci Partizana, Zoran Tošić, Bojan Ostojić, Milan Smiljanić i Strahinja Pavlović, a kao što možete da vidite u prilogu sa Instagram naloga crno-belih, Ostojić je po ugledu na Novaka Đokovića ''gricnuo'' poneku travku, za srećnu premijeru u Humskoj u novoj sezoni.
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Nova podloga za nove početke! U četvrtak 1. avgusta 2019. godine prvotimci #FKPartizan istrčaće prvi put na novu travnatu podlogu koja je postavljena na stadionu Partizana u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju crno-beli igraju sa ekipom Konahs Ki Nomada. Nakon što su bili ljubazni domaćini svima koji su u utorak kupili sezonske ulaznice @pavlovic_strahinja3, @tosiczoran7, @ostoja_23 i @drlola99 otišli su do terena kako bi se lično uverili u kvalitet podloge. Fudbaleri Partizana će u sredu od 17.30 minuta odraditi prvi trening na novoj travnatoj površini, dok konferenciju za medije FK Partizan možete pratiti uživo od 12 časova na YouTube kanalu i zvaničnom sajtu Partizana.

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke