PLS - TSC šampion, Bežanija u igri za baraž

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
18:45
Izvor: Sportske.net

Bodom osvojenim na gostovanju Sinđeliću ekipa TSC-a overila je prvo mesto u Prvoj ligi Srbije. Bežanija može u baraž, Teleoptik ispao.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

Četiri utakmice 36. kola Prve lige Srbije odigrane su u terminu od 16 časova, a mnogo toga je poznato nakon mečeva u Beogradu, Dobanovcima i Bečeju.

Zahvaljujući remiju sa Sinđelićem (2:2) ekipa TSC-a je overila prvo mesto na tabeli Prve lige Srbije, pa će kao šampion drugog ranga takmičenja u Super ligu.

Sinđelić je dva puta stizao do prednosti preko Vasilija Đurića i Juea Žanga, ali su gostima bod doneli Dejan Milićević i Nenad Lukić iz penala u 70. minutu.

U Beogradu je odigrana još jedna veoma važna utakmica koja je imala ogroman takmičarski značaj za oba tima.

Bežanija je na terenu kraj crkve savladala Inđiju sa 3:1 (1:1) čime je ostala u trci za plasman u baraž. "Lavovi" će u poslednjem kolu plej-ofa u direktnom duelu sa Zlatiborom odlučivati o tome ko će sa šestog mesta u baraž. Ekipi Zlatibora igra i remi, Bežaniji samo trijumf.

Inđija je nakon današnjeg poraza dovela u pitanje treće mesto na tabeli koje garantuje prednost domaćeg terena u obe utakmice baraža.

Što se tiče plej-auta, Borac je trijumfom u Dobanovcima (2:0) zadržao šanse za opstanak u ligi jer kolo pre kraja ima dva boda manje od OFK Bečeja koji je danas savladao Teleoptik (1:0).

Partizanova filijala ispala je iz lige nakon današnjeg poraza na stadionu kraj Tise, a Bečej sa jednim bodom na gostovanju Trajalu obezbeđuje opstanak.

Borac će za opstanak u ligi morati da savlada Novi Pazar i da čeka poraz OFK Bečeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke