PLS - Sa Zlatibora puca pogled ka Super ligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.10.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Lider Prve lige Srbije vezao je sedmu uzastopnu pobedu i nastavio pohod ka elitnom rangu takmičenja. Bežanija preslišana kraj Moravice.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Većina utakmica 11. kola Prve lige Srbije biće odigrane danas, ali je kolo otvoreno u petak duelima na Zlatiboru i u Ivanjici.

Aktuelni lider Prve lige Srbije ekipa Zlatibora vezala je sedmu pobedu i tako zadržala prvo mesto na tabeli sa tri boda više u odnosu na Inđiju koja ima meč manje.

Zlatibor je na "Švajcariji" savladao Budućnost iz Dobanovaca rezultatom 2:0 (1:0) golovima Stevana Radulovića i Milana Jokića.

Gosti su u poslednjih petnaestak minuta meča imali igrača manje na terenu usled isključenja Nemanje Vidića. Zlatibor je brojčanu prednost iskoristio i u poslednjem minutu preko Jokića overio trijumf.

Javor Matis je na stadionu kraj Moravice ugostio Bežaniju i ispratio je za Beograd sa punom mrežom.

Ivanjičani su slavili rezultatom 4:1 (2:0) i tako preskočili Zlatibor po broju postignutih golova i preuzeli epitet najefikasnije ekipe u ligi.

Domaćin je otvorio utakmicu kako se samo poželeti može, golom u drugom minutu koji je postigao Nikola Petković. Do odlaska na odmor Javor Matis je duplirao prednost preko Ivana Markovića, a na startu drugog poluvremena videli smo rafalnu paljbu.

U razmaku od samo šest minuta, odnosno od 53. do 59. minuta, pala su tri gola. Bežanija je smanjila zaostatak golom Marka Despotovića, da bi potom Ivan Marković i Dino Dolmagić zapečatili sudbinu gostijućeg tima.

Danas je na programu još pet utakmica 11. kola, a poslednji meč na programu je u ponedeljak.

subota
Gornji Milanovac: Metalac - Novi Pazar 15.00
Bečej: OFK Bečej 1918 - Sloboda 15.00
Beograd: Žarkovo - Radnički 1923 15.00
Beograd: Sinđelić - Inđija 15.00
Senta: TSC - Borac 15.00

ponedeljak
Kruševac: Trajal - Teleoptik 19.00



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke