PLS - Radničkom bod u komšijskom derbiju, ''Đavoli'' napravili odličnu atmosferu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.11.2019.
23:27
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Derbi 21. kola Prve lige Srbije je odigran u Gornjem Milanovcu.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Sastale su se ekipe Metalca i kragujevačkog Radničkog, a meč je završen bez pobednika, rezultatom 0:0.

Kragujevčani su bili opasniji i konkretniji rival, pogotovo u prvom poluvremenu, a tokom meča imali su i veliku podršku svojih navijača.

Posle meča, trener Radničkog Darko Milisavljević je bio zadovoljan i igrom svog tima, i atmosferom na tribinama.

''U prvom poluvremenu bili smo dosta konkretniji i imali par situacija koje nismo rešili na pravi način. U drugom delu utakmice došao je do izražaja kvalitet ekipe Metalca, a i mi smo malo pali. Generalno, smatram da smo bili za nijansu bolji rival na terenu, ali da je na kraju ipak nerešen rezultat realan ishod. Iskoristio bih priliku da se zahvalim našim navijačima, jer je zaista bilo predivno igrati uz onakvu podršku sa tribina i zaista im hvala na tome'', istakao je Milisavljević.

Priznanje Kragujevčanima odao je i Aleksandar Stanković, šef struke Metalca.

''Čestitao bih igračima Radničkog na jednoj odlično odigranoj utakmici. Smatram da su u svim segmentima igre bili bolji od nas. Mislim da su bili agresivniji, da su više želeli pobedu i da su bili znatno konkretniji, naročito u prvom poluvremenu. Mi smo u drugom poluvremenu određenim izmenama pokušali da dobijemo nešto više, uspeli smo da stvorimo jednu do dve prilike za gol, ali kada se sve uzme u obzir mislim da je Radnički danas bio bolji protivnik'', priznao je Stanković.

Kada su u pitanju ostali današnji mečevi, vodeći Grafičar je ostvario očekivanu pobedu nad Smederevom (3:1), Kabel je slavio u Žarkovu sa 1:0, a istim rezultatom, ali na svom terenu Budućnost iz Dobanovaca je savladala ekipu Novog Pazara.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke