PLS - Pazarci i Kragujevčani, jeste li spremni za derbi?

Autor: Beta Beta
subota 23.09.2017.
12:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je danas da je njegova ekipa favorit protiv Radničkog 1923, iako su Kragujevčani dobro otvorili sezonu i imaju maksimalan učinak na gostovanjima.

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

Novi Pazar će sutra od 15.30 dočekati Radnički 1923 u šestom kolu Prve lige Srbije, a oba tima imaju po devet bodova i zauzimaju petu i šestu poziciju na tabeli.

"Kako prvenstvo odmiče, očekujem da budemo bliži vrhu, odnosno mestima koja vode u elitno takmičenje. Za tako nešto potrebne su nam pobede na domaćem terenu, ali i dobre serije na strani. Na našem terenu mi se pitamo, bez obzira što je duel sa ekipom iz Kragujevca tradicionalni derbi", rekao je Živković.

"U dosadašnjem delu prvenstva pokazali smo da imamo razloga za optimizam, iako nam nedostaju ta dva boda iz Čelareva. Ne potcenjujem rivala, ali naš cilj ove sezone je poznat i zbog toga smo, na neki način, žrtvovali takmičenje u Kupu Srbije", naveo je Živković.

On je najavio da će ukazati poverenje igračima koji su u prošlom kolu izneli najveći teret u pobedi nad TSC-om iz Bačke Topole (2:0).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke