PLS - "Optičari" kaznili promašaje Metalca, nose bod u Zemun

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.09.2018.
20:08
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica sedmog kola Prve lige Srbije završena je nerešenim rezultatom. Jovan Trnić i Filip Antonijević doneli Teleoptiku bod u Gornjem Milanovcu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tačku na sedmo kolo Prve lige Srbije večeras su stavili fudbaleri Metalca i Teleoptika. Utakmica u Gornjem Milanovcu završena je nerešenim rezultatom 1:1 (0:0) koji će posle svega viđenog mnogo više zadovoljiti goste iz Zemuna.

Metalac je mogao do vođstva već u osmom minutu. Nikola Čumić je probio po levoj strani ali je loše završio akciju pa je Jovan Trnić uspeo da interveniše i sačuva mrežu.

Najviše propuštenih prilika u prvom delu igre imao je bivši fudbaler Novog Pazara Admir Kecap. Tri puta je Kecap tukao ka golu i sva tri puta se istakao golman Teleoptika Trnić.

Za sve to vreme gosti nisu uspevali da priprete Milanu Jelovcu tako da su zadovoljniji otišli na odmor.

Na startu drugog poluvremena nova stopostotna prilika za domaće i nova odlična reakcija Jovana Trnića koji ulazi u šut fudbaleru Metalca i uspeva da sačuva mrežu.

Samo nekoliko trenutaka nakon što je Trnić odlično intervenisao Nikola Čumić ipak uspeva da ga savlada. Snažan udarac u bliži ugao rezultirao je vođstvom Metalca u 57. minutu utakmice!

Nakon primljenog gola fudbaleri Teleoptika kreću sa nešto otvorenijom igrom. To je stvorilo još prostora za domaće koji i pored velikog broja izglednih prilika ipak nisu uspeli da stave tačku na trijumf i to im se na kraju obilo o glavu.

Tri minuta pre kraja Luka Čermelj izvodi korner za goste, a Filip Antonijević biva zaboravljen na drugoj stativi i spretnom reakcijom uspeva da ubaci loptu u mrežu i postavi konačnih 1:1.

Nakon svega viđenog u Gornjem Milanovcu treba biti realan i reći da je Metalac bio bolji rival, ali i to da su gosti strpljivom igrom i zahvaljujući odličnom Jovanu Trniću uspeli da kazne promašaje rivala i izbegnu poraz.

PLS tabela

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke