PLS - Metalac na čelu karavana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
20:46
Izvor: Sportske.net

Pobedom nad Bežanijom u poslednjoj utakmici 21. kola fudbaleri Metalca preuzeli su lidersku poziciju na tabeli Prve lige Srbije.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Poslednja utakmica 21. kola Prve lige Srbije odigrana je u Gornjem Milanovcu gde je domaći Metalac ugostio ekipu Bežanije.

Domaći sastav slavio je rezultatom 2:1 (0:0) čime je iskoristio kiks Radnika iz Surdulice i preuzeo lidersku poziciju na tabeli Prve lige Srbije.

Odličan šlagvort za duel u Gornjem Milanovcu dala je ekipa Moravca Orion iz Mrštana koja je na domaćem terenu šokirala lidera i omogućila Metalcu da se bori za čelo karavana.

Uporni gosti iz Beograda mučili su Metalac tokom prvih 45 minuta ali je domaćin uspeo da slomi otpor Bežanije i da na kraju upiše izuzetno važne bodove koji su "Šerpose" promovisali u novog lidera na tabeli.

Metalac zahvaljujući večerašnjem trijumfu preuzima lidersku poziciju na tabeli sa 45 bodova koliko ima i drugoplasirani Radnik iz Surdulice. Ekipa iz Gornjeg Milanovca preskočila je Radnik zbog bolje gol razlike (34:12 - 30:13) ali je jasno da će dva kluba voditi veliku borbu za plasman u Superligu.

Ne treba zaboraviti ni ekipu Javora koja posle kompletiranog 21. kola zauzima treće mesto na tabeli sa samo jednim bodom manje u odnosu na Metalac i Radnik.

PLS tabela

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke