PLS - Metalac izbegao poraz u 94.

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
22:49
Izvor: Sportske.net

Ostaju Gornjomilanovčani u trci za mesto koje garantuje prednost domaćeg terena u baražu.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Derbi susret 36. kola Prve lige Srbije odigran je večeras u Gornjem Milanovcu gde je ekipa Metalca ugostila Javor Matis.

Meč je završen podelom plena 1:1 (0:1) iako su gosti imali prednost više od sat vremena i bili nadomak novog trijumfa koji im svakako ne bi doneo ništa značajno imajući u vidu da su ranije obezbedili plasman u Super ligu.

Ivanjičane je u vođstvo doveo Marko Bačanin u 31. minutu, a konačan rezultat postavio je Stefan Đurić u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Kolo pre kraja Metalac se nalazi na petom mestu na tabeli sa tri boda manje od trećeplasirane Inđije i bodom manje u odnosu na Radnički 1923 koji je četvrti.

Kako trenutno stoje stvari, u polufinalu baraža igraće Inđija - Zlatibor i Radnički - Metalac, a sve su prilike da će u poslednjem kolu pasti odluka o tome da li će se prednost domaćeg terena u polufinalu imati Kragujevčani ili Gornjomilanovčani.

Metalac u poslednjem kolu gostuje TSC-u, a kragujevački Radnički 1923 ekipi Javor Matisa. Inđija u poslednjem kolu igra protiv Sinđelića i ne bi smela da dovede u pitanje treću poziciju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke