PLS - Lider 'samleo' TSC, Metalac rasipa bodove

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.09.2018.
19:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Inđije preslišali su TSC u meču šestog kola Prve lige Srbije. OFK Žarkovo "petardiralo" OFK Bečej 1918, Metalac nastavlja da "štuca".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tri meča šestog kola Prve lige Srbije odigrana su u nedelju u terminu od 16 časova i 30 minuta.

Lider Prve lige Srbije ugostio je TSC iz Bačke Topole i slavio sa ubedljivih 4:0 (2:0).

Inđija je već u prvom poluvremenu usmerila meč u željenom pravcu sa dva gola, da bi u nastavku trijumf učinila ubedljivijim sa još dva pogotka.

Domaćina je u vođstvo doveo Goran Smiljanić u 17. minutu, a u poslednjem minutu prvog dela igre na 2:0 povisio Nebojša Ivančević. U nastavku su pogodili Nenad Lukić i Badara Bađi i tako stavili tačku na ubedljiv trijumf Inđije.

U duelu novajlija u ligi na gradskom stadionu kraj Tise OFK Žarkovo je savladalo OFK Bečej 1918 sa 5:1 (1:1).

Domaćin je poveo u 6. minutu ali je Žarkovo poravnalo na 1:1 već u 12. minutu. U nastavku rafalna paljba Beograđana. Četiri gola u protivničkoj mreži i ubedljiv trijumf na gostovanju.

Metalac je u Kruševcu od gotovog napravio veresiju. Gosti iz Gornjeg Milanovca vodili su od 16. minuta ali su u samoj završnici primili gol i ostali bez očekivane pobede protiv "fenjeraša".

Vodeći gol za goste postigao je Igor Savić u 16. minutu, a drugi bod Trajalu od početka sezone doneo je Mičel Vailant u 75. minutu.

Večeras se igra u Užicu, sastaju se Sloboda i Zlatibor, a sutra je na programu poslednji meč 6. kola u kojem će snage odmeriti Borac iz Čačka i Sinđelić iz Beograda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke