PLS - Lider pao u Žarkovu, TSC "petardirao" Metalac!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.11.2018.
15:18
Izvor: Sportske.net

Šest mečeva 18. kola Prve lige Srbije odigrano je u nedeljnom terminu od 13 časova. Lider poražen u Žarkovu, prekinut sjajan niz Bežanije, TSC u superligaškom ritmu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kolo je otvoreno jučerašnjim duelom Javor Matisa i OFK Bečeja 1918 koji je završen neočekivanim trijumfom gostujućeg tima.

Poraz Javor Matisa danas je trebalo da iskoristi Inđija i eventualnom pobedom nad Žarkovom uveća prednost na čelu tabele, ali je na kraju najviše profitirao Zlatibor.

Lider Prve lige Srbije poražen je u Žarkovu rezultatom 2:0 (0:0), pa je Zlatibor pobedom nad Trajalom (2:0) uspeo da preskoči Javor Matis i smanji zaostatak za Inđijom.

Niz sjajnih rezultata nastavila je ekipa TSC iz Bačke Topole koja je danas u Gornjem Milanovcu slavila protiv Metalca rezultatom 5:2!

Trener TSC-a Predrag Rogan odmarao je u sredu neke od igrača na utakmici sa Zvezdom, a taj potez pokazao se kao pun pogodak iz perspektive danas ostvarenog trijumfa u Gornjem Milanovcu.

TSC je "petardirao" Metalac koji je na prethodne četiri utakmice ostvario tri trijumfa i remi, tako da je prvoligaš iz Bačke Topole uhvatio priključak za vodećom trojkom.

Borac iz Čačka iznenadio je Bežaniju, slavio je kao gost rezultatom 2:1 i tako prekinuo niz "Lavova" koji su slavili na prethodne četiri utakmice. "Zebrama" je ovo bila druga uzastopna pobeda i blizu su bega iz opasne zone.

Negativan niz prekinula je Budućnost iz Dobanovaca pobedom nad Slobodom iz Užica (2:0) u derbiju začelja. Sinđelić je kao domaći sa 3:1 tukao Teleoptik.

Poslednja utakmica 19. kola igra se u ponedeljak u Novom Pazaru gde istoimeni klub dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke