PLS - Kompletirano 17. kolo, razgoropadila se Zvezdina filijala, Kragujevčani opet tonu...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.11.2019.
19:10
Izvor: Sportske.net

Posle dva neočekivana poraza na domaćem terenu, Grafičar večeras ponovo krenuo u pohod na vrh tabele.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Grafičara, Zvezdine ''filijale'', danas je kao gost savladala Žarkovo rezultatom 3:0, u poslednjem meču 17. kola Prve lige Srbije.

Grafičar je tako prekinuo niz od dva uzastopna poraza, od Radničkog iz Kragujevca i Zlatibora, a najzaslužniji za njihov današnji trijumf bio je dvostruki strelac Jug Stanojev, koji je pogađao u 30. i 42. minutu, a konačan rezultat postavio je Džugurdić u finišu meča.

Posle današnjeg trijumfa, Grafičar sada zaostaje tri boda za vodećim Zlatiborom i jedan bod za drugoplasiranim Metalcem.

Od ostalih aktuelnosti iz Prve lige Srbije, pažnju privlači nova rezultatska kriza kragujevačkog Radničkog posle trijumfa na ''Marakani'' nad Grafičarom. Od tog trijumfa, Kragujevčani su poraženi u Pirotu, a onda proteklog vikenda i od Kabela na ''Čika Dači'' sa 1:0.

Posle meča, trener Radničkog Darko Vojvodić istakao je da ga je ''sramota do neba'' zbog igre svog tima.

''Promenljive igre su odlike nespremne ekipe. Kada idete na pripreme tokom leta, onda se spremate za oktobar i novembar, dakle, dva presudna meseca u jesenjem delu sezone. Ukoliko to ne uradite kako treba, onda je logično da ne možete pobediti nikoga u tom periodu.

Na sve to nadovezuju se i problemi sa povredama. Mi smo imali slučaj da nam se juče na treningu povredio Maksimović, a da su Kovačević i Zdravković tek izašli iz povreda. Ja sam u nezavidnoj situaciji i sramota me je do neba što moja ekipa izgleda ovako kako izgleda.

Jednostavno, nema reči ni načina da izrazim kako se osećam u ovom trenutku. Ipak, ovo je veliki klub, koji vode dobri ljudi i koji ima sjajne navijače, tako da se nadam da će vrlo brzo Radnički biti tamo gde treba da bude'', istakao je Vojvodić, a prenosi klupski sajt.
---
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke