''Pljušte'' pohvale Zvezdi dan posle poraza u Pireju: ''Fantastična ekipa, pogledajte samo ova imena...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.12.2019.
13:53
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Da li ovim hoće samo da ih zavaraju?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde još neće na zimsku pauzu, jer ih u nedelju od 15 časova očekuje još jedna prvenstvena utakmica, protiv Čukaričkog na ''Marakani''.

''Brđani'' se potajno nadaju iznenađenju, a njihov fudbaler Aleksandar Đorđević u izjavi za klupski sajt Čukaričkog ističe da je Zvezda za njegovu ekipu ''uvek motiv više''.

Istovremeno, on je izneo niz pohvala na Zvezdinu adresu, bez obzira na sinoćnji poraz u Pireju i eliminaciju sa evropske scene.

''Prvi su na tabeli, aktuelni su šampioni, igraju pred svojim navijačima, žele da proslave zvanje jesenjeg prvaka. Oni jesu moćna ekipa, ali Čukarički će igrati svoju igru, nećemo odustajati od ideje sa kojom smo počeli ovu sezonu.

Znamo Zvezdine kvalitete, imaju sjajan izbor igrača, pogledajte samo ko sve nije igrao u Atini, Pavkov, Pankov, Ben, Jovančić... da ne nabrajam dalje. Dešavaće se naravno i da ćemo morati da se prilagodimo njima, ali nam nije osnovna ideja da se branimo.

Iako je izgubila, Crvena zvezda je pokazala snagu, pokazala je da može da se nosi sa ekipom kakva je Olimpijakos, gotovo redovni učesnik Lige šampiona. Nisu iskoristili jedanaesterac, potom su napravili onu grešku na kraju susreta koja ih je koštala poraza. Ali, pokazali su zavidan kvalitet, trkački su odlični, sa fantastičnim pojedincima'', poručuje Đorđević.

Čukarički je prošle sezone namučio Zvezdu na ''Marakani'', crveno-beli su tada tek u finišu uspeli da dođu do pobede od 2:1, golom Marka Gobeljića.

''Sećam se da sam pokušao i da ga fauliram tom prilikom, nisam uspeo, prošao je, i potom postigao pobedonosni pogodak.

Moraćemo da obratimo pažnju na svaki detalj utakmice protiv tako kvalitetnog rivala. Siguran sam da nas čeka i lepa atmosfera, uvek je privilegija igrati na tom stadionu, ambijent će i nama mnogo značiti.

Jesmo već svi na izmaku snage, odigrali smo preveliki broj mečeva u ovoj polusezoni, ali za duele kakav je ovaj sa Zvezdom, uvek ima snage i motiva'', zaključio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke