''Pljuštale'' psovke i uvrede, a Đuriću smeta - stajling?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.05.2016.
22:41
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zanimljivo zapažanje nekadašnjeg predsednika Partizana Dragana Đurića posle jučerašnje skandalozne sednice Skupštine kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Podsetimo, Dragan Đurić je pre nekih mesec dana poručivao u javnosti da opozicija ima ''sigurnih'' 36 glasova, uz tendenciju da ih bude i više, ali se na jučerašnjem zasedanju pokazalo da to baš i nije tako.

Ipak, ono što je, pre svega, obeležilo ovu Skupštinu bili su brojni incidenti, velike tenzije, pa i psovke i uvrede, gde je i sam Đurić bio jedan od glavnih aktera.

Podsetimo, generalni direktor Partizana Miloš Vazura je u jednom trenutku zatražio i da se Đurić izbaci sa sednice, jer mu je, kako je tvrdio, opsovao majku.

Bivši predsednik se posle toga primirio, pa je ipak ostao u sali do kraja, odnosno do definitivnog prekida zasedanja.

A dan posle svega što se izdešavalo u ''Zemunelu'', Đurić je imao primedbu na - ''stajling'' predsednika Nadzornog odbora Vladimira Vuletića.

''Sramota je da čovek dođe u trenerci. Jedini on da ne poštuje Skupštinu (?!) Profesor...'', primetio je Đurić, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Andrija Popic
Thursday, 26.05.2016
08:09

Gotovi su,sami su sebe ispljuvali.Kako rece jednom Velibor Vasovic,zao mi je sto sam ikada igrao za ovaj klub.

avatar
Teleoptik 162km
Thursday, 26.05.2016
07:23

Na veceri sa Terzicem , je taj isti profesor nosio kosulju . Sad koliko je to ovom portalu dostupno, nije ni bitno. Teleoptik puca sa svih strana, a ni ovaj portal, se ne pita zasto Moca i Trboje galame protiv ove uprave.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 25.05.2016
23:11

Đura bi umesto što želi da skroji odelo profesoru Rimljaninu trebao da nosi lisice, a ne skupoceni sat i lančić na rukama svojim.

avatar
El Diablo
Wednesday, 25.05.2016
22:55

Sramota je i sto je bivsi taksista,koji pritom ne zna da sastavi prosoprosirenu recenicu 8 godina bio predsednik ozbiljnog kluba kao sto je Partizan.

avatar
Thursday, 26.05.2016
08:29

Sest godina i dva meseca. Verovao ili ne, rec je o diplomiranom ekonomisti...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 26.05.2016
12:15

Šta ima veze ako je neko taksista, to je častan posao kao i svi drugi, bolje bi bilo da kažeš osoba protiv koje se vodi barem jedan postupak, da uopšte može da ima toliko obraza da se pojavi na skupštini bilo kojeg sportskog kluba