Pljevljaci najavljuju spektakl i iznenađenje, za Partizan našli recept i na Mundijalu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.07.2018.
12:01
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Partizanu prepuštaju ulogu favorita, ali tvrde da to ništa neće značiti na terenu!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizanov prvi rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope optimistički dočekuje večerašnju utakmicu u Nikšiću, na stadionu Kraj Bistrice.

Meč počinje u 20:15h, a novi trener Rudara Vuko Bogavac najavljuje pravi fudbalski spektakl večeras i hrabri svoje igrače da beskompromisno uđu u duel sa favorizovanim rivalom iz Beograda.

U najavi utakmice on otkriva da su Pljevljaci insipraciju za suprotstavljanje Partizanu pronašli i na Mundijalu u Rusiji.

''Svi znamo da je Partizan favorit, ali to i ne mora ništa da znači. Svedoci smo svi šta se sve dešavalo na Mundijalu u Rusiji, favoriti ne pobeđuju uvek. Mi vidimo šansu, ali samo ako budemo hrabri, borbeni i motivisani da iskoristimo svaku grešku koju Partizan napravi.

Beogradski tim je prošle sezone igrao grupnu fazu Lige Evrope, sigurno ni sada nema manje ambicije. Nismo, ipak, ni mi nismo bez ambicija, priželjkujemo dobru igru i pozitivan rezultat'', poručio je Bogavac, a prenose ''Vijesti''.

On tvrdi da njegovi igrači jedva čekaju početak utakmice, da će ambijent biti izvanredan.

''Partizan je magnet za publiku - biće pun stadion, igraće se pod reflektorima i svi uslovi za spektakl su tu. Rasterećeni smo, verujem da će igrači pokazali koliko mogu", istakao je Bogavac.

Slično razmišlja i fudbaler Rudara Milija Golubović.

''Dobro smo se spremili i verujemo da možemo do iznenađenja protiv velike ekipe. Imamo plan, spremili smo taktiku, iako ne može da se preti Partizanu'', poručio je Golubović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 12.07.2018
14:25

sve ispod 3:0 za partizan je neuspeh! to uvek kazem kada igramo protiv ovako slabim ekipama, mada videli smo prosle godine kako smo jedva izbacili buducnost.