Plemeniti "Zmajevi" - Superligaši, sledite primer!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2019.
15:07
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbalski klub Voždovac uzeo je učešće u obeležavanju 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka. Zajednica Super lige Srbije podržala akciju.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković povukao je sjajan potez koji zaslužuje sve pohvale.

Fudbalski klub Voždovac priključio se obeležavanju 15. februara - Svetskog dana dece obolele od raka, a svoj doprinos "Zmajevi" će dati pre početka i tokom utakmice sa Napretkom.

Voždovac će pružiti podršku Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) koje već 15 godina brine o kvalitetu lečenja i života mališana koji boluju od malignih bolesti.

Izabranici Dragana Aničića izaći će na teren u majicama sa logom NURDOR-a i SMS brojem 1150 putem kojeg je moguće donirati sredstva u kampanji "I ja se borim". Sredstva su opredeljena za izgradnju nove Roditeljske kuće u Beogradu koja će služiti roditeljima i deci koja na lečenje dolaze iz unutrašnjosti.

Na dresovima fudbalera Voždovac u petak će se naći i "zlatna traka", svetski simbol podrške deci oboleloj od raka. Čitavu akciju podržala je Zajednica Super lige Srbije i jedino ostaje da se konstatuje da bi i svi ostali klubovi trebalo da se uključe u akciju na isti način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke