Plavšić: ''Svaki poziv za reprezentaciju mnogo znači''

Autor: Beta Beta
petak 03.02.2017.
11:59
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Srdjan Plavšić rekao je danas da mu mnogo znači za karijeru vreme provedeno sa B reprezentacijom Srbije i selektorom Slavoljubom Muslinom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Svaki poziv za reprezentaciju mi mnogo znači, svako sanja da igra za svoju zemlju. Vreme provedeno u reprezentaciji je dragoceno, kao i Muslinov poziv. Veoma poštujem tog čoveka", rekao je Plavšić novinarima na pripremama kluba na Kipru.

Plavšić je bio član reprezentacije Srbije sastavljene od igrača iz Super lige, koja je nedavno u San Dijegu igrala nerešeno bez golova sa selekcijom SAD.

On je, takodje, pohvalio i atmosferu u samoj ekipi, koja je po njegovoj oceni pružila dobru partiju i pokazala da "Super liga ima igrače za reprezentaciju".

"Momci koji su prvi put bili pozvani će ovo pamtiti do kraja života", rekao je Plavšić.

Posebno je istakao da su se svi igrači družili medjusobno, a kao primer je naveo da su on i saigrač Filip Manojlović mnogo vremena provodili sa Markom Jevtovićem i Nemanjom Miletićem iz Partizana.

"Nije bilo peckanja, nismo pričali o klubovima. Opredelili smo se da atmosfera bude odlična", rekao je Plavšić.

Srdjan Plavsic Sasa Jovanovic

Krilni fudbaler crveno-belih je naveo da mu je selektor Muslin rekao da je zadvoljan njegovom igrom i ponašanjem i da samo tako treba da nastavi.

Plavšić je kazao da bi voleo da bude još okupljanja B reprezentacije i da se nada novom pozivu.

Kako je rekao, utisci iz Amerike su mu "fenomenalni".

"Sve je bilo fenomenalno, zemlja, grad, uslovi. Do sada se u životu nisam susreo s tim. Pun sam utisaka, sve je bilo vrhunski", rekao je Plavšić i dodao da nije imao mnogo vremena za obilazak, a da ga je najviše fascinirao Holivud.

On se u sredu pridružio saigračima iz Zvezde na pripremama na Kipru posle skoro dva dana puta od San Dijega, a već sutradan je bio u sastavu na prijateljskoj utakmici.

"Igrao sam 20 minuta u dogovoru sa trenerom, da se preznojim jer sam putovao skoro dva dana. Prijalo mi je i počinjem da treniram normalno. Stigao sam sa teškog puta, još se oporavljam i biće sve kako treba
", rekao je Plavšić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 03.02.2017
13:09

Плавша само добро ради и то ће ти се на најбољи начин вратити.