Pižon: "Partizan je u prednosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.04.2015.
17:23
Izvor: Sportske.net

Četvrta "Zvezdina zvezda" Vladimir Petrović Pižon smatra da Partizan ima blagu prednost u odnosu na crveno-bele uoči predstojećeg "večitog derbija" koji će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Četiri dana uoči 148. "večitog derbija" svoje viđenje odnosa snaga i šansi koje imaju dva tima dao je i Vladimir Petrović Pižon.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde dao je blagu prednost Partizanu a svoju tvrdnju obrazložio je konstatacijom da se ne radi o kvalitativnoj razlici između dva tima, već o bodovnoj zalihi koja crno-belima omogućava nešto mirniji ulazak u meč.

"Partizan je u blagoj prednosti, a to mislim zbog bodovne razlike, a ne igračke. Fudbaleri Zvezde imaju opterećenje da naprave dobar rezultat, ali tom mladom timu ne bih stavljao velike obaveze. Bilo bi odlično kada bi Zvezda pobedila i približila se Partizanu na dva boda" kazao je Pižon za "Tanjug".

Ekipa Nenada Lalatovića biće u podređenom položaju u odnosu na Partizan u tom smislu što kompletan prvi tim ima svega 25 nastupa na "večitim derbijima".

"Verujem da ovaj tim može da pobedi, ali u utakmicama Zvezde i Partizana nikada nije bilo bitno ko ima bolji igrački kadar, niti ko se nalazi u boljoj formi. Sve je moguće i videćemo ko će se na terenu bolje snaći" dodaje Pižon.

Kako iza sebe ima iskustvo igranja "večitog derbija" Vladimir Petrović dobro zna čega bi mladi fudbaleri i debitanti iz redova Crvene zvezde trebalo da čuvaju.

"Poručio bih igračima Zvezde da u utakmicu uđu hladne glave. Moraju da paze da neko slučajno ne napravi crveni karton jer je svaki igrač važan. Mladi fudbaleri su impulsivni i moraju da obrate pažnju na to" zaključio je Pižon.

Derbi susret 24. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Partizana zakazan je za subotu, 25. april, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 23.04.2015
15:02

Realan i posten,kao i uvek. Ljudina. Ipak,mislim da ce derbi odluciti srce,da ovaj nece biti dosadna utakmica na 1:0 ili 1:1,kao sto sr u zadnje vreme cesto desavalo.

avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 23.04.2015
10:01

Prvi Srbin u premijer ligi i to u Arsenalu,kad je bio pojam da stranac uopste kroci u neki tim !!! Zvezdina zvezda,neponovljivi dribler,legenda Pizon !!!

avatar
gunner14
Wednesday, 22.04.2015
17:29

Milijardu puta iznevjeren od Zvezde, ali uprkos tome nikad joj ledja nije okrenuo i uvijek je bio tu kad joj je trebao. Iskreni Zvezdas i veliki covjek. Jedan jedini Pizon!

avatar
Jug Grobarima Revolt
Wednesday, 22.04.2015
17:28

Vec me zacudio ovaj naslov:-D

avatar
Jug Grobarima Revolt
Wednesday, 22.04.2015
18:21

Mislio sam na to da nam je prednost dao samo zbog malko vise bodova:-D