Pižon još uvek ljut što su ga smenili?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.05.2015.
19:25
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nekadašnji trener Crvene zvezde i bivši selektor naše zemlje priznaje da i dalje razmišlja o onome što se dogodilo pre pet godina, kada su ga tadašnji klupski čelnici zaustavili u pohodu na titulu sa Zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Crvena zvezda je tada bila na liderskoj poziciji, ali su Vladan Lukić i njegovi saradnici procenili da sa Pižonom na klupi taj cilj neće biti ostvaren.

Smenili su ga, napravili grešku, a Zvezdina legenda im to i dan-danas ne zaboravlja.

Naime, Vladimir Petrović je, između ostalog, i na tu temu govorio danas u Banjaluci, gde je Crvena zvezda promovisala svoj kamp za mlade fudbalere.

''Naravno, ljut sam na Lukića, Adžića i ljude iz tadašnjeg rukovodstva jer bismo bili prvaci. Krivo mi je i danas, a verujem da će tako i ostati'',
iskren je Petrović.

Ne želi Pižon ništa da skriva ni kada su mogućnosti aktuelnog sastava Zvezde u pitanju.

''Ove godine nećemo biti šampioni, ali ni drugo mesto nije loše zbog finansijskih problema koji su poznati. Iz ove perspektive teško da će biti bolje i naredne sezone'', istakao je Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 13.05.2015
14:07

Smenili smo prvog da budemo drugi. To je i bio cilj,uz minus od 24 miliona koji je Lukic napravio.

avatar
Делија_момак
Wednesday, 13.05.2015
00:20

Ниједан прави Звездаш неће и не може прежалити његову смену буквално 5 кола пред крај сезоне и довођење Достанића. Али то су те кумовске везе. Нема ко ту није некоме био кум. Лукић Аџићу, Аџић Достанићу. Срамота!

avatar
mibo$$$.
Tuesday, 12.05.2015
23:46

Pizon je za skoro celu sezonu kiksno dva puta,a onda je dosao strucnjak Dostanic,i vezao 3 poraza za redom,i uzeo kup..Ovakvi su radnici potrebni zvezdi Pizon,Karasi,Krmpotic,da ovi mladi treneri steknu iskustvo.

avatar
Milos Kosta Kostic
Wednesday, 13.05.2015
09:49

oteran covek na pravdi boga, isto kao i stanojevic iz paartizana. jednostavno to je nas fudbal, cim vide da si postao jak igrac, da pravis rezultate okome se svi na tebe kako bi te unistili, sabotirali... novac je cudo. a voleo bih da ako ode lalatovic, zamena bude pizon, i da mu za cilj ne bude titula, vec promocija jos veceg broja omladinaca u prvi tim, a ni slavoljub muslin nebi bio los izbor