Pitanje o izjavi Ilieva izazvalo burnu Vučelićevu reakciju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.03.2019.
19:24
Izvor: Sportske.net

Da li je u pitanju samo nesporazum, ili izbegavanje odgovora?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Razgovor predsednika Partizana Milorada Vučelića sa novinarima posle sednice Upravnog odbora kluba iz Humske prerastao je u jednom trenutku u oštru polemiku prvog čoveka crno-belih sa jednim od predstavnika medija.

A sve zbog želje novinara da Vučelić prokomentariše izjavu Ivice Ilieva koju je dao posle podnošenja ostavke na funkciju sportskog direktora.

"Preuzimam odgovornost za igrače koje sam dovodio i za koje koje nisam dovodio, a pristajao sam da se sa njima potpišu ugovori, kao i za igrače sa kojima su se produžavali ugovori a ja sam pristajao da se ugovori produžavaju. Krivica je moja", rekao je, između ostalog, Iliev u obrazloženju svoje ostavke.

Suština večerašnjeg pitanja novinara predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću bila je da li je i ko je uticao na Ilieva da se ugovori sa pojedinim igračima produžavaju.

Međutim, sve je preraslo u polemiku, predsednik Partizana je temperamentno reagovao.

''Svaki sportski direktor dovodi igrače uz saglasnost sa trenerom i stručnim štabom.

Morate njega da pitate. Ivica Iliev sigurno ne misli na upravu. Pričamo istinu, samo ti nećeš da razumeš da je istina. Neke igrače on nije doveo jer nije bio direktor, neki igrači su od Nikolića, neki od Đukića.

Ivica Iliev priča istinu, samo ti ne razumeš, nećeš da razumeš. Vrlo je jednostavno. On nije doveo sve igrače. Neki su zatečeni, doveo ih je prethodni trener, Đukić, Nikolić, neko pre njega...

Niko iz uprave nije njemu sugerisao, možda mu je Bata to rekao... Nisam ja. Pitaj njega, nemoj da pitaš mene za nešto što nisam izjavio.

Ivica Iliev je rekao da je kriv za igrače koje je doveo i koje nije doveo. Ako ih nije on doveo... '', poručio je Vučelić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
10:57

A ni oni (mu) uopste nisu pomogli onom promocijom kao sto ni nazovi trener nije smeo da ga stavlja na krilo vec ili na ofanzivnog veznog (iza dva napadaca po mogucstvu) ili na poluspica/drugog napadaca (SS). Da smo umesto Tosica uzeli Sulejmanija pa cak i pola ili godinu dana kasnije, mnogo bismo bolje prosli, a mislim da je uprava krajnje nesposobna i za najjednostavnije stvari (na stranu ostali razlozi, mislim da su tu potcenili ozbiljnost povrede i nesto tu nije dobro odradjeno, procena je bila skroz pogresna) i svesno se unistila, tu jedno uopste ne iskljucuje ono drugo...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.03.2019
20:45
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 12.03.2019
20:38

Uverljiv je skoro kao onomad curkovic.

avatar
petar000
Tuesday, 12.03.2019
21:34

Ali kako je sport u stvari replika desavanja u drzavi. Svi zasluzni za uspehe i niko kriv za neuspeh. Svi upravljaju tudjim parama kao da su njihove (i jos bahatije, na svoje bi pazili) i niko se ne trudi da ih pribavi koliko je priblizno dovoljnonekim svojim radom i sposobnoscu zbog koje se i nalaze tu gde se nalaze (bar bi tako trebalo da bude). Svi poltroni svima i niko ne sme nikog da prozove direktno jer su svima masni prsti. Svako misli da svoj deo posla obavlja idealno i pored toga sto je iz dana u dan sve gore. Svi se nesto kao s marsa da su pali cude ovakvim stvarima (mislim na novinare), a svi znaju da se lose stvari desavaju. Ista takva prica je i sa Zvezdom, samo trenutno sve to u pozitivnom smislu. Svi se prave ludi kada je u pitanju nacin kako su napunjeni parama i niko ne postavlja pitanje kako je do toga doslo. Vazno je da je nama trenutno dobro, a da li je to zakonito, da li je toi muljaza, kradja, ili davanje para ispod ruke gradjana ove drzave, to nikog apsolutno ne interesuje. I onda kada ponovo dodje neka vlast kao ona Djindjiceva i kaze mene ne zanima da dajem drzavne pare u sportske klubove bice opet udaranja o zemlju i iscudjivanja kako tako uspesan model poslovanja odjednom vise ne funkcionise, bas kao i pocetkom ovog veka. Ta dva kluba treba prodati za dinar, skinuti sa drzavnih para, pa ko prezivi neka prica. Cenim da bi i jedni i drugi potrajali jedno sest meseci plafon.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 13.03.2019
09:17

Nasli ste se vas dvojica da razglabate probleme u nasem sportu pa ste malo presli i na drzavne probleme, ma prosto vas milina citati.

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 13.03.2019
02:13

Sve si manje vise lepo rekao, ali ne zaboravi da je Djindjic oprostio staroj KKCZ oko 15m evra duga. Da ne bude zabune posto je slican broj, ne ovo kasnije sa Covicem kada je famozno vraceno oko 16m evra, vec pocetkom 2000-ih.

avatar
petar000
Tuesday, 12.03.2019
23:49

Pa nije se davalo toliko, veruj mi. Znam da je to poznata prica bila da su isli kod njega da im se da nesto para i da je on rekao kao u fazonu da nema namere da sponzorise klubove. Da to nije njegov posao. E sad, mi smo tih godina imali srecu da je Andreja Mladenovic bio nas pa je navlacio nesto para u kosarci. Inace, ti timovi Partizana sa pocetka veka su bili onako, za nase uslove solidni, ali bez stranaca, sa tri dobra igraca i ostalima da popunimo roster. Zato je tih godina svaka pobeda u EL bila ravna podvigu. Da ne pricam da je tih godina bio Divac u Partizanu i on je glavni razlog sto smo mi delovali malo bolje od drugih. To su bili neki koraci ka privatizaciji, zato i nismo potonuli kao ostali koji su iskljucivo od drzave cekali da im se da. Vec od 2005-6 ponovo se navlace uglavnom poiliticari u Zvezdu i onda slede oni projekti evropske Zvezde i te gluposti. Naravno, isto se desava i sa nama, s tim sto smo mi neku lovu i navlacili od prodaja, pa je to bilo kudikamo manje zastupljeno od strane drzave. U sustini, mi smo najbolje prolazili kada je na vlasti bio DSS, a oni sa svim ostalim partijama. S tim, da je sa ostalim vlastima moglo da se utice preko vise ljudi na koji imaju izvrsnu vlast da se nesto odradi i za nas, sa ovima nikako, cak i ovi koji su nasi jednostavno mudro cute. Ali generalno gledano, oni su u trideset godina imali uspeha pocetkom devedesetih kada je pravljenje jake Zvezde bilo bukvalno nacionalno pitanje i evo sad kada je to slicna situacija kao i tada. Pa vidis kakve su lazi njima uvalili i oni veruju u to. Juce citam ovde jedan komentar gde lik lagano kaze kako su od ulaznica ove sezone zaradili 12 miliona evra. I on to podvlaci kao fakt, bez obzira sto za tako nesto bi morao da bude ispunjen uslov od 50000 po utakmici sa prosecnom cenom od oko sto evrica po ulaznici. Da ne navodim sve primere koji nemaju smisla kada je njihovo poslovanje u pitanju, ali se apsolutno niko ne zapita kako je moguce servirati narodu takve gnusne lazi. Sto se tice ovog trenutnog i njegove izjave oko sponzorstava, pa mogu samo da te pitam, kojim je delima potvrdio bilo koju stvar koju je izrekao? Ta recenica je izrecena iz razloga jer je glupo reci direktno nema para za Partizan bar do trenutka dok nam Zvezda ne pobegne za tri klase u svim sportovima.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 12.03.2019
21:46

Hoces da kazes da ta garnitura nije davala pare za njih pa cak i za nas u kosarci? Tu smo negde istih godina (mozda sam ja mladji), i taj je njima obrisao jedan ne bas mali dug u kosarci i spasio ih tad propasti koju posle nisu mogli sudbinski da izbegnu Hahaha I ovaj je rekao da ce ukinuti finansiranje pa svi znamo kako stoje stvari...