Piše se o njegovom povratku u Partizan, a on kaže da ga niko nije zvao

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.12.2017.
15:35
Izvor: Sportske.net, politika.rs

Ipak, daleko od toga da je sve gotovo.

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su imali dosta problema u odbrani prethodnih meseci.

Ekipa nije na nivou na kojem je bila krajem prethodne sezone kada je uspela da osvoji titulu, ali je uprkos tome uspela da napravi veliki uspeh u Evropi plasiravši se u šesnaestinu finala Lige Evrope.

To je navelo Ivicu Ilieva da razmišlja o pojačanjima, a potencijalno bi mogao da bude Nikola Milenković, fudbaler koji je ove sezone stigao u Fiorentinu upravo iz redova crno-belih.

U izjavi za "Politiku", nekadašnji fudbaler Partizana je rekao da još uvek ništa ne zna o tome da i ga niko iz Humske nije kontaktirao.

"Iskreno, iz novina sam saznao za tako nešto. Volim i poštujem moj bivši klub. Iz Humske me zvanično još niko nije zvao. Dovoljno mi je ono što je nedavno sportski direktor Ivica Iliev izjavio da će učiniti sve da me dovede ako me trener Đukić stvarno želi", rekao je on za "Politiku".

Da napomenemo, ideja Partizana je da ga vrati na pozajmicu od šest meseci, imajući u vidu da sada ne igra u Firenci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Andrea_Pirlo
Friday, 22.12.2017
21:15

Poserem se ja i na drzavu i Partizan i Zvezdu, kad nam ovakvi talenti trunu na klupi, Fiorentine,Liverpula i ostalih satro velikih klubova. Zato nikad necemo ni biti konkurentni u klubskom i reprezentativnom fudbalu.

avatar
PLAYBOY
Friday, 22.12.2017
18:45

koji boost za odbranu bi bio dolazak Nikole Milenkovica, ovaj momak moze komotno da igra u reprezentaciji...ja stvarno ne znam zasto nije dobio sansu u Fiorentini....

avatar
PLANETA MILAN
Friday, 22.12.2017
18:34

Drago mi je sto je on raspolozen za povratak, to je valjda onaj pocetni korak.i uslov.