Piksi rekao svoje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.11.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Oprečne informacije stižu iz daleke Kine ove nedelje. Kako je protekao razgovor Dragana Stojkovića i čelnika FS Srbije i da li će "Orlovi" uskoro dobiti selektora?

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Prijateljska utakmica reprezentacija Kine i Srbije koja će biti odigrana nešto posle podneva (12.35) pala je u drugi plan usled priče o potrazi za novim selektorom i razgovora koji su tim povodom obavili čelnici FS Srbije i Dragan Stojković Piksi.

Svima je dobro poznato da je pre više od mesec dana, u momentu kada je nagovešteno da se Slavoljubu Muslinu "drma klupa", bivši as Crvene zvezde označen kao prva opcija za novog selektora "Orlova".

Nakon što je FS Srbije zakazao prijateljske utakmice sa Kinom i Južnom Korejom mnogi su "sabrali dva i dva" i zaključili da će Piksi postići dogovor sa Slavišom Kokezom upravo u Gvangžuu.

Juče je "Blic" lansirao vest da su prvi čovek Saveza i Dragan Stojković obavili "višečasovni razgovor u hotelu Meriot" sa ciljem da Piksi utanači detalje saradnje sa FS Srbije.

Današnje izdanje "Sportskog žurnala" prenosi da je razgovor ipak bio protokolaran i da su Kokeza, Bunjevčević i Stojković pročavrljali uz kafu.

Proslavljeni fudbaler i trener koji je pre samo dva dana produžio ugovor sa Gvangžuom do 2021. godine navodno je miljama daleko od klupe reprezentacije Srbije i gotovo je izvesno da Piksi neće voditi "Orlove" na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ne postoji potvrda informacije da su Kinezi u ugovor sa Piksijem uneli klauzulu o tome da može da vodi nacionalni tim Srbije, a veća je verovatnoća da je Piksi iskoristio to što je označen kao kandidat broj 1 za klupu "Orlova" da popravi finansijske odredbe svog ugovora sa Gvangžuom.

Sve rečeno ukazuje na to da će FSS morati da nastavi potragu za novim selektorom i nije isključeno da se posle azijske turneje razmotri i status Mladena Krstajića, premda se nekadašnjem štoperu Partizana ne daju velike šanse da iz svog trenutnog zvanja ukloni ono "v.d.".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 10.11.2017
16:05

Sta je bre ovo? Niko nece da bude selektor.

avatar
Sinbad
Friday, 10.11.2017
13:10
avatar
Djolo Djolo
Friday, 10.11.2017
12:35

Normalno da nece, ljudi nisu slepi, vide kako se FSS ponasa prema selektorima. Prihvatice na kraju neko ali sa kakvim ciljevima?

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 10.11.2017
11:27

Uopste mi se ne svidja samo pominjanje mogucnosti da Krstajic bude selektor. Cak i to sto je v.d. je neozbiljno. Ne ulazim u to da mozda ima talenat i potencijal, jendostavnocak i Curcic je imao daleko veci trenerski pedigre, na SP-u davati sansu treneru bez ikakvog iskustva u tom poslu - ma ne ocekujem to cak ni od naseg Saveza.

avatar
djoleo
Friday, 10.11.2017
11:16

Pa čovek gde god je radio u srpskom fudbalu uništio je sve što se uništiti može. Fudbalski savez uništio, Zvezda ni dan danas ne može da se oporavi od njegovog predsednikovanja. Ko je ovde lud Ja ne znam????

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 10.11.2017
11:02

Pavlovic ili Piksi su izbori koji bi doneli odredjeni kvalitet,Piksi bi vodio reprezentaciju poprilicno dobro,jer bi im uneo ono nesto sto je tipa Djordjevic uneo u kosarku,sa druge strane Pavlovic odlicno pozbaje klince koji su nam bitni i koji ce nam tek biti bitni,a i pokazao se kao dobar trener. Svaka druga odluka (sto se nasih trenera tice) je losija od ove dve za 20x jer su jednostavno losi treneri koji vode smesne klubove i koji nemaju nikakve uspehe. Sto se tice price za stranog trenera,to ne bi bilo lose da mi imamo para za dobrog trenera,ali dovoditi ocajne strane trenere je glupo.

avatar
DR DRE
Friday, 10.11.2017
10:43

Znaci, iskoristio nas je da bi uvecao svoj bankovni racun. Kakav bre Krstajic, trazite dalje...

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 11.11.2017
01:21

Znaci ako procitas na sportske.net onda je istina? To sigurno nije razlog,jer nije realno da niko nece da vodi reprezentaciju koja ce igrati SP,znaci da je ISKLJUCIVO do saveza!

avatar
DR DRE
Monday, 13.11.2017
09:14

I to sto kazes.

avatar
Amar Zornic
Friday, 10.11.2017
10:22

E ovako zapamtite da ce ako Srbija oba meca dobije na kraju Mladen biti selektor

avatar
Man united
Friday, 10.11.2017
22:28

На жалост, тако ће највероватније и бити :(

avatar
DR DRE
Monday, 13.11.2017
09:14

Izgleda da je bila dovoljna i samo jedna pobeda...