Piksi opet progovorio o mestu selektora

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.03.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U susret početku nove sezone u Kini...

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Dragan Stojković Piksi sutra sa svojim Gvangžu R&F-om započinje novu sezonu u kineskoj Superligi, a prvi rival će im biti najteži mogući - Gvangžu Evergrande, gradski rival i sedmostruki uzastopni šampion.

Taj meč se po našem vremenu igra u 12:35h, a Stojković u intervjuu za ''Novosti'' uverava da je njegov tim spreman za duel sa favorizovanim rivalom, kome je i prošle sezone ''pokazivao zube''.

Glavni cilj Piksijevog tima u novoj sezoni biće plasman u Azijsku ligu šampiona, ali ne samo to - naš trener želi i još nešto od svojih igrača.

''Želim da kao i prethodne godine igramo najlepši fudbal u Kini, za gol više, jer ja niti mogu niti hoću drugačije. Ali, i da ostvarimo rezultat. Ipak, ne zanemarujemo ni defanzivu, o čemu svedoči podatak da 2017. nijedan gol nismo primili iz prekida'', objašnjava Piksi.

Posle smene Slavoljuba Muslina tokom jeseni, Stojković je figurirao u domaćim medijima kao prvi kandidat za mesto selektora reprezentacije Srbije, ali se ispostavilo da još nije vreme za to.

Stojković je još jednom prokomentarisao te priče, ne odbacujući mogućnost da u nekom narednom periodu zaista sedne na selektorsku klupu ''Orlova''.

''Da se razumemo, ja sam za Srbiju uvek tu, i ko zna šta može da bude u budućnosti što se tiče selektorskog mesta.

A prošle godine sam na meč u Beč sa Austrijom otišao samo kao navijač, da podržim našu reprezentaciju, jer sam tako hteo da iskoristim slobodne dane.

I mnogi su to uzeli kao povod da plasiraju razne priče. Ja radim u ozbiljnoj zemlji, u ozbiljnom klubu sa kojim imam ugovor, i ne mogu nigde tek tako da odem'',
zaključio je Stojković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 02.03.2018
02:57

Covek 4. najplaceniji trener u Kini, a valjda 8. na svetu, da se ne lazemo naravno da trenutno ne razmislja o selektorskom mestu.

avatar
Sasha_Voj
Friday, 02.03.2018
01:05

Takvu i reprezantaciju hoću da vidim da igra za gol više!