Piksi, Dejo, Kosan, Partizan, Vojvodina... Miha ima sve snažniju podršku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
13:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ne stišavaju se reakcije posle jučerašnjih šokantnih vesti iz Bolonje.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović počeo je najvažniju bitku u svom životu, a pozitivna energija mu stiže sa svih strana kako bi pobedio tešku bolest.

Preneli smo i tokom jučerašnjeg dana brojne poruke podrške koje su stizale na Mihinu adresu, ali to nije sve. Fudbalski asovi, brojni klubovi, Mihajlovićevi nekadašnji saigrači se i dalje oglašavaju, a ovde smo izdvojili još nekoliko snažnih poruka.

Sa Dejanom Savićevićem je ostvario najveći uspeh u klupskoj karijeri, titulu prvaka Evrope sa Zvezdom u Bariju.

''Čuo sam sve, katastrofa. Žao mi je mnogo Mihe, ali se nadam da će se izlečiti, jer je medicina mnogo napredovala'', izjavio je Savićević za ''Novosti''.

Slično je reagovao i Dragan Stojković Piksi iz daleke Kine.

''Baš sam šokiran. Nisam uspeo da dobijem Mihu, čuo sam se sa Dekijem Stankovićem, Mijatovićem, Savićevićem... Siniši sam poslao poruku podrške: Dobio si mnoge bitke, dobićeš i ovu! Uz tebe smo!'', poručio je Piksi, takođe u izjavi ''Novostima''.

Partizan je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju Sava Miloševića i Siniše Mihajlovića, uz reči koje je Miha nedavno uputio aktuelnom treneru Partizana, što je on juče otkrio novinarima u Sloveniji.

''Sve može da se pobedi u životu!''

Podršku Mihi šalje i trener Milorad Kosanović, a u ime FK Vojvodina predsednik Vojislav Gajić je izrazio nadu da će Miha izaći kao pobednik iz svega ovoga.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc
Sunday, 14.07.2019
15:07

Svako normalan zeli da Mihajlovic pobedi u ovoj za njega najvaznijoj utakmici. Ja mislim da ce on da pobedi jer je, verujem, mentalno jak sto je najvaznije pored medicine koja je uznapredovala. Zato Miho samo hrabro i da nam se vratis u fudbal.