Petrovićeva podrška Predragu Luki: ''Žao mi je što i on nije sa nama!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.01.2016.
13:54
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Ivan Petrović imao je trnovit put od prelaska u Partizan, a dolaskom trenera Ivana Tomića vratila mu se nada da bi u Humskoj ipak mogao da ostavi značajniji trag.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što je poznato, Ivan Petrović je, zajedno sa Predragom Lukom, jesenas bio odstranjen iz ekipe, zbog odbijanja da u letnjem prelaznom roku ode na pozajmicu u neki od superligaških klubova.

I jedan i drugi su čitavu jesen trenirali odvojeno od ostalih igrača, a za Petrovića je taj košmar završen, pošto novi trener crno-belih Ivan Tomić računa na njega tokom aktuelnih priprema na Kipru.

On je u izjavi za TV Partizan prokomentarisao tu situaciju u kojoj se nalazio, uz žaljenje što i Predrag Luka nije vraćen među prvotimce.

''Prvo, hvala treneru što me je vratio u tim, ja sam u prethodnom periodu naporno radio na treninzima i verujem da je i zbog toga trener odlučio da me ponovo priključi ekipi.

Ne može ni da se objasni kako nam je bilo, dok se neko ne nađe u toj situaciji, žao mi je što i Luka sada nije ovde, ali nadam se da će se i on vratiti'',
istakao je Petrović.

Vezista Partizana ističe da je atmosfera u ekipi odlična, da se crno-beli spremaju za ''neki novi početak'', a konkurencije se ne plaši, iako je klub iz Humske ove zime na njegovoj poziciji angažovao Evertona.

''Mislim da ima prostora i za mene, ali tu je šef da odluči.

U proteklom periodu bilo je malih nesuglasica sa upravom, ali Partizan je klub koji ja volim, nikakvih većih problema nije bilo'',
zaključio je Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
15:45

Ako ode Bozinov, Mihajlovic moze i treba da stupi na njegovo mesto.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
15:27

Saranov (Kljajic/Jovicic)- Vulicevic (Bandalovski), Miladin Stevanovic (Jovanovic), Gogua (Milenkovic/Bosnjak/(Balazic))- Subic (Bogosavac)- Everton (Ivan Petrovic/Jevtovic)- Zivkovic (Golubovic), Brasanac (Lukic/Kosovic), Suma (Ninkovic/Ilic/Birmancevic- ako ne dodje Suma, onda Lukic ili Ninkovic, a rezerve Ilic, Ninkovic ili Lukic, Kosovic i Birmancevic), Alen Stevanovic (Mihajlovic)- Bozinov (Fofana), Umaru (Vlahovic/Jovanovic).

avatar
magister
Thursday, 28.01.2016
19:31

KLJAJIĆ - Vulićević (Stevanović), Bandalovski (Jovanović), Gogua, Subić - Jevtović, Everton, Brašanac, Ninković - Živković, Oumaru; Ilić po potrebi uvek poslednjih 30 do 40m, Suma u konkurenciji, ako dođe, Umesto Živkovića, ako ode, Božinov pre Fofane, ako igramo sa jednim zadnjim veznim, ofanzivnije.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
20:02

I ne samo da nema taj kvalitet nego Partizan milijardu posto nece igrati sa dva zadnja vezna, a nece ni sa Abuom samim u napadu, a da je to Tomiceva zamisao iako cemo mozda cak i morati tako...

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
20:00

Stevanovic je stoper, a Bandalovski je desni bek. Ako mislite da je Bandalovski bolji od Stevanovica na mestu stopera, to je jedna stvar, ali pitanje je da li je to tacno, a ja mislim da nije. Saranov je sigurno bar za nijansu bolji od Kljajica, cemu ova ispravka? I kakav vise Jevtovic, pobogu, on nece vise igrati za nas osim u slucaju kad treba da zameni Evertona, ali zajedno sa njim sigurno nece jer ne poseduje taj kvalitet. I gde je ovde leva strana u sastavu, ko bi tu igrao?

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
15:07

Jos nesto, i Abubakar ce se prikljuciti saigracima na Kipru pocetkom sledece nedelje, a (trenutno) radi po programu Andreje Milutinovica sa cijim centrom za oporavak je Partizan nedavno potpisao ugovor jer kuburi sa povredom, a njegov dolazak na pripreme se ocekuje drugog ili treceg februara.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
14:58

Niti ce se Luka vratiti niti ces ti dobijati mnogo prilike, samo ti treniraj i cuti jer tvoje vanskolske aktivnosti i nisu nesto sto je za pohvalu i 100% ti ne idu na ruku! Inace, i Knezevic najverovatnije ide u Vojvodinu, a sa Lukom ce biti raskinut ugovor.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.01.2016
20:27

koje vanškolske aktivnosti ?

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
21:15

Alkoholisanje.