Petrić veran Partizanu, Budućnost mora da traži dalje

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.10.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Pomoćnik Zorana Bate Mirkovića saslušao je ponudu prvog čoveka podgoričke Budućnosti ali je u ovom trenutku odbio da sedne na klupu crnogorskog kluba.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Budućnost iz Podgorice nastavlja potragu za novim šefom struke, nakon što je aktuelni pomoćnik šefa struke FK Partizan odbio ponudu iz glavnog grada Crne Gore.

Crnogorske "Vijesti" pišu da je predsednik Budućnosti Žarko Burić razgovarao sa Gordanom Petrićem, kao i da je pomoćnik Bate Mirkovića u Partizanu zahvalio na ponudi i doneo odluku da je ovoga trenutka ne prihvati.

Pomenuti izvor tvrdi da je Branko Brnović insistirao na angažovanju Gordana Petrića, a kako posao nije uspešno završen, podgorički "Plavi" su se okrenuli sledećim opcijama.

Nova meta Budućnosti biće strateg Iskre iz Danilovgrada Aleksandar Nedović (40) koji je slovio za jednog od najtalentovanijih igrača SR Jugoslavije.

Već sedam godina Nedović radi kao fudbalski trener i do sada je vodio Grbalj, Mladost, Sutjesku i Petrovac.

Kako sada stoje stvari, Budućnost bi konačnu odluku po pitanju imenovanja novog trenera mogla da donese tokom reprezentativne pauze koja će trajati dve nedelje, a počeće sledećeg ponedeljka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke