Petrić: ''Radnički je favorit''

Autor: Beta Beta
petak 18.11.2016.
22:01
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je Radnički iz Niša favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali je dodao da njegova ekipa neće imati problema u tom meču ako ispuni sve dogovoreno u svlačionici.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Neću slagati ako kažem da je Radnički organizovana takmičarska ekipa, koja u poslednje dve-tri godine postiže dobre rezultate. Očekuje nas teška utakmica, oni su apsolutni favoriti ako gledamo šta se sve dešavalo u prethodnom periodu, ali mogu da kažem i da su se igrači odmorili i osvežili i očekujem dobru predstavu sutra", rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Čukarički sutra dočekuje Radnički iz Niša u utakmici 16. kolu Super lige Srbije.

"Videćemo rezultat posle utakmice, ali ako ispunimo na terenu sve što se dogovorimo neće biti problema", rekao je Petrić.

Trener Čukaričkog je naveo da Dušan Lagator nije u konkurenciji za tim jer ima kartone, kao i Obeng Regan zbog povrede, ali da su ostali igrači spremni.

Napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović rekao je da njegova ekipa neće imati problema ako u meč udje kako ume.

"Stoji da je Radnički iskusna ekipa, da mnogo igrača igra Super ligu i da imaju odličnog trenera... Ali, i mi smo se dobro spremali i ako budemo ušli sto odsto od prvog minuta, ako ispoštujemo sve što šef traži od nas, neće biti problema da zabeležimo pobedu i uđemo u neku seriju dobrih rezultata", rekao je Ožegović.

Utakmica se igra od 13.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke