Peto pojačanje Partizana, stigao iskusni levi bek!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.06.2019.
15:10
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li je sada Partizan kompletirao odbranu?

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Partizana je završila posao sa levim bekom koji je svojevremeno nosio dres crno-belih, Rajkom Brežančićem, javio je "Blic".

Brežančić je fudbaler koji je veliki deo svoje fudbalske karijere dao upravo klubu iz Humske, a nakon ne tako dobre epizode u Španiji vraća se u svoju kuću.

Ovaj fudbaler je levi bek, bio je član i mlade reprezentacije naše zemlje, a nakon odlaska iz Partizana bio je član Metalca, Bežanije, Čukaričkog, AZ Alkmara, Ueske i Malage gde je bio povređen veliki deo svog mandata u tom klubu.

Rajko Brežančić je u najboljim godinama, ima ih 29 i stiže u Humsku kao veliko pojačanje na poziciji koja je bila prilično problematična u prethodnim godinama.

Pojačanja su dovođena kao na traci, ali skoro da niko nije zadovoljio ukuse navijača Partizana. Brežančić je neko ko ima potencijal da to učini.

U narednih par dana očekujemo i zvaničnu potvrdu ovog transfera od strane Partizana.

On je peto pojačanje Partizana, pre njega su u klub stigli Dominik Dinga, Periša Pešukić, Igor Vujačić i Aleksandar Lutovac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 22.06.2019
10:27

Stojkovic (Stevanovic, Popovic, Kljajic)- Miletic (Pesukic), Ostojic (Dinga), Pavlovic (Markovic, Vujacic), Brezancic (Sehovic)- Zdjelar (Scekic, Smiljanic Momcilovic), Pantic (Milosavljevic)- Tosic (Lutovac), Suma (Pavlovic, Djerlek, Stevanovic), Ivanovic (jovanovic, Stanojlovic)- Gomes (Ozegovic). Iz aviona se vidi da nam najvise gori na ''dvojci'' i ''osmici'', a mi kuliramo.

avatar
SaleNs91
Friday, 21.06.2019
22:54

On je bio medju gorim akterima dvomeca Partizana i AZ-a pre 4 godine,mislim da je zaboravio Oumarua u Holandiji kod izjednacujuceg gola Partizana... Ala vreme leti kad se setim...

avatar
magister
Friday, 21.06.2019
19:16

Nastavlja se dovođenje na poziciju koja bi mogla biti sjajno rešena sa dva naša omladinca. Brežančić jeste takođe Partizanovo dete, ali je činjenica da su i Šehović i Ćorković - znatno talentovaniji. Okej, može biti potrebno iskustvo, ali troši se mnogo i vremena i energije na pozicije gde imamo igrače, a nema ni nagoveštaja tamo gde su potrebni. Pešukić, Dinga, Vujačić, Brežančić - da li iko to doživljava kao pojačanja ako odlaze ćela Miletić, Pavlović, Marković i npr. Urošević (a i drugi Miletić). Svaki pojedinačno od odlazećih je za klasu, dve nekad i više klasa iznad dovedenih. Lutovac protiv Zakarića? Trenutno mislim da je Zakarić bolji i kompletniji igrač, pokrivao pozicije oba krila, kad je bio ofanzivan - davao i golove, onda premešten da pomaže zadnjim veznima pa i tu bio okej. No, tu sigurno i nije takva razlika, a Lutovac je okej investicija, može da napreduje i da se uklopi. Ali ljudi, gde su špicevi, plejevi, pakeri? O čemu se tu radi? Samo se traže kakve takve zamene za odlazeće i optisane, pa makar da se stvori utisak nekakvog velikog prometa. Hoće li se na kraju podvući crta i analizirati. Prodaćemo npr. za 10+ miliona evra, a dovesti za koliko? I šta onda očekivati? Neću da gledam u komšijsko dvorište i da se prepucavam i objašnjavam kako je država od ogromnog dužnika veštački napravila šampiona.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
11:06

Urosevic tesko da je za klasu bolji od Brezancica, pitanje je da li je uopste bolji Haha A gde su centralni vezni i zasto ih ne dovodimo vec godinama?

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 21.06.2019
18:39

Pitam se da li će ovi tipovi koji haraju u Partizanu, zajedno sa Savom koji me je duboko razočarao, dovesti bar jedno normalno pojačanje? Mi se kao spremamo za ligu evrope. Ma ljudi, ove godine smo bili treći, a ako se po jutru dan poznaje, daj Bože da se sledeće sezone domognemo mesta koje vodu u ligu evrope.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
11:05

Lutovac je OK.

avatar
Душан Терић
Friday, 21.06.2019
17:23

Pa ovog smo terali iz partizana u prvom mandatu a sad nam stize kao veliko pojacanje. Ludilo

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 21.06.2019
15:27

Nisam znao da je Marko Momcilovic u sezoni na izmaku odigrao samo tri utakmice za Steauu iako sam znao da je malo duze odsustvovao, ali, opet bih, i pored toga, pre doveo njega nego Rajka. Od tih pet nasih pridoslica, tek dvojica su pojacanja (Lutovac sigurno), eventualno trojica (Dinga i RB) - ocekujem da dovedemo jos najmanje jednog stopera i(li) (desnog) beka tako da mi sigurno nismo kompletirali odbranu.