Petković sad zna kako protiv Đurđevića

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

U prošlom derbiju, najbolji strelac Partizana je doneo bod crno-belima, ali Zvezdin bek veruje da ovoga puta Đurđević neće uspeti da zatrese mrežu Manojlovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će imati odličnu priliku da maltene ''overe'' novu šampionsku titulu. U slučaju pobede nad Partizanom, samo bi ih teorija delila od odbrane trona, a sve bolji desni bek aktuelnog šampiona Marko Petković uveren je da će njegov tim ostvariti povoljan rezultat.

Naravno, kvalitete rivala ceni, u prvom planu se Leonardo i Đurđević, koji se iz kola u kolo utrkuju za ulogu najboljeg strelca lige, ali smatra da je Zvezda od prošlog derbija našla pravi recept da ih zaustavi.

U izjavi za ''Žurnal'', Petković je akcenat stavio na Đurđevića.

''Đurđević je jedan od najboljih igrača u ligi. Zvezdina odbrana je, međutim, sposobna da zaustavi svakoga! Moramo da budemo maksimalno koncentrisani da bismo ga sprečili da postigne gol'', izjavio je Petković.

Iako Zvezda ove sezone još uvek nije uspela da savlada Partizan, Petković smatra da crveno-beli nisu ostali dužni svojim navijačima.

''Nismo dužni jer dve godine držimo prvo mesto, odužujemo im se na svakoj utakmicu odnosom prema dresu'', izjavio je Petković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke