Petković može na teren!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.04.2015.
21:34
Izvor: Sportske.net

Kapiten mlade reprezentacije Srbije i desni bek Crvene zvezde Marko Petković dobio je dozvolu da se vrati takmičarskim mečevima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tačno šest meseci nakon što je u Jagodini pokidao prednje ukrštene ligamente kolena Marko Petković (22) je dobio "zeleno svetlo" za povratak na teren.

Kapiten mlade reprezentacije Srbije i desni bek Crvene zvezde završio je oporavak od teške povrede a lekari smatraju da je sve u redu i da Petković može da nastavi svoju fudbalsku karijeru.


Samo od trenera Nenada Lalatovića zavisi kada će mladi defanzivac ponovo obući crveno-beli dres na jednoj takmičarskoj utakmici ali trenutna situacija sigurno ne dozvoljava strategu šampiona Srbije da previše rizikuje i eksperimentiše.

Velika je verovatnoća da će Marko Petković najpre dobijati priliku na prijateljskim utakmicama ako ih bude bilo u narednom periodu kao i u završnici prvenstvenih utakmica ukoliko budu lišene rezultatske neizvesnosti.

Podsećamo da je Marko Petković pokidao prednje ukrštene ligamente 10. oktobra u prvoj utakmici baraža za odlazak na EP za mlade koju je Srbija igrala protiv selekcije Španije.

Fudbalski savez Srbije preuzeo je deo troškova na sebe a Petković je operisan na poznatoj klinici u Rimu.

Vest da je fudbaler Crvene zvezde dobio "zeleno svetlo" da se vrati na teren obradovaće Nenada Lalatovića ali i selektora mlade reprezentacije Mladena Dodića koji na Petkovića ozbiljno računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Češkoj Republici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke