Petković: "Biće kako Zvezda odluči"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.07.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Marko Petković rekao je da se ne opterećuje mogućnošću da tokom leta napusti Crvenu zvezdu i dodao da je klubu prepustio pitanje svoje budućnosti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković stigao je sa crveno-belima do titule u Srbiji posle manje od godinu dana boravka u klubu.

Kapiten mlade reprezentacije Srbije našao se na izlaznim vratima klubu iz Ljutice Bogdana odmah po završetku minule sezone ali mu je transfer u Sporting propao. Činjenica da je ostao na "Marakani" ne znači da do kraja prelaznog roka istu neće napustiti ali za Petkovića taj podatak nije toliko bitan.

"Obavio sam razgovore sa upravom kluba, i rečeno mi je da sam za sada tu i da se računa na mene. Nijednog trenutka nisam ni pomišljao da pravim bilo kakve probleme klubu, i u budućnosti će biti onako kako klub odluči. Kako sada stvari stoje, na raspolaganju sam treneru Lalatoviću" izjavio je Petković.

Defanzivac crveno-belih upisao je u prethodnoj sezoni 17 nastupa što mu je pomoglo da se adaptira na novi klub i saigrače kao i da shvati šta sa sobom nosi breme igranja u najtrofejnijem klubu Srbije.

"Sezona koja je iza mene mi mnogo znači, na svakom planu. Osetio sam pritisak nošenja Zvezdinog dresa, osetio sam borbu za trofej i što je najvažnije, video sam kako izgleda biti šampion" rekao je Petković i dodao,

"Osećam se mnogo spremnije nego što sam to bio prošlog leta kada sam došao, i nadam se da ću ove sezone odigrati još i više utakmica i da ću pomoći klubu u odbrani trofeja" zaključio je prvotimac Crvene zvezde.

Uprkos činjenici da je u Zvezdi za sada ne planiraju da prodaju Petkovića, finansijska situacija u klubu mogla bi do kraja leta da uslovi prinudan transfer maldog reprezentativca što bi svakako bio veliki gubitak za klub sa "Marakane".

Bilo kako bilo, Marko Petković za sada ostaje na "Marakani" i nastavlja da se priprema za početak nove sezone sa svojim dosadašnjim saigračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke