''Petarda'' za novo Zvezdino šampionsko slavlje!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.05.2020.
21:18
Izvor: Sportske.net

Pauza na crveno-bele nije ostavila traga, Zvezda silovito potvrdila treću uzastopnu titulu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Tri kola pre kraja sezone, fudbaleri Crvene zvezde su i teoretski osigurali treću uzastopnu šampionsku titulu u Linglong Superligi.

Ekipa Dejana Stankovića večeras je u 27. kolu deklasirala domaći Rad na Banjici rezultatom 5:0 i sada uz utakmicu više, ima nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Duel na Banjici protekao je u potpunoj dominaciji šampiona, od prvog do poslednjeg minuta, a ako kažemo da bi domaći čak i mogli da budu zadovoljni konačnim rezultatom, onda vam je jasno kakav je bio odnos snaga na terenu.

Posle nekoliko propuštenih prilika Bena, Tomanea i Vukanovića, Zvezda je povela iz jedanaesterca u 24. minutu. Kapiten Rada Milan Perendija oborio je Vukanovića koji je ulazio u kazneni prostor i sudija grujić je pokazao na belu tačku.


Šest minuta kasnije Zvezda je udvostručila vođstvo, pošto je odlično izvela akciju posle slobodnog udarca. Ben je poslao loptu za Ivanića, ovaj je idealno centrirao za Babića u ''srce'' šesnaesterca, a Zvezdin štoper se sjajno snašao u napadačkoj ulozi 0:2.

Praktično sve dileme, ako ih je i bilo u ovoj utakmici, otklonio je Aleksa Vukanović, pogotkom u 36. minutu, na asistenciju El Fardu Bena - 0:3.


Nekoliko minuta ranije, Jovančić je posle odličnog udarca pogodio stativu, a tokom meča je i Njegoš Petrović u par navrata opasno pretio, kao i mladi Željko Gavrić sredinom drugog poluvremena.
-
Baner 5
- 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 30.05.2020
12:47

Meni krivo sto Vojvodina nije savladala Cuku.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 29.05.2020
21:25

Bravo momci ! Bravo sampioni ! Idemo ! Ovo je samo jos jedna u nizu, hocemo jos 10