''Petarda'' u Londonu, Zvezda slaba za vicešampiona Evrope

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2019.
22:51
Izvor: Sportske.net

Možda je Zvezda mogla da donekle ublaži poraz, ali Totenhem je večeras dominirao i zasluženo izborio veoma ubedljivu pobedu.

Beta/AP Photo/Ian Walton
Beta/AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su večeras i drugi poraz u Grupi B Lige šampiona.

Posle 0:3 u Minhenu protiv Bajerna i pobede nad Olimpijakosom u Beogradu (3:1), šampion Srbije je večeras doživeo težak poraz u Londonu od Totenhema rezultatom 5:0.

Domaćin je poveo već u devetom minutu igre, uz prve opasnije situacije u Zvezdinom kaznenom prostoru. Lamela je odlično izveo korner, a Kejn pobegao Degeneku i glavom smestio loptu iza leđa Borjana - 1:0.

Prednost Totenhema duplirana je u 16. minutu. Opet Lamela u ulozi asistenta, prevario je Rodića, onda centrirao na drugu stativu sa desne strane za Sona, koji je bio prebrz za Kanjasa i lako završio akciju za 2:0 u korist Totenhema.

Lamela je desetak minuta kasnije imao i dobru priliku daseupiše u strelce, kada je Borjan odlično intervenisao, a onda je usledio period Zvezdine nešto bolje igre. Oslobodili su se crveno-beli tada pritiska, pripretili u par navrata preko Gobeljića i Van la Pare, ali nisu to bile neke stopostotne prilike.

I kada se činilo da bi Zvezda možda mogla da smanji vođstvo rivala, usledila je greška Marina u 44. minutu, Ndombele mu je oduzeo loptu i povukao munjevitu kontru koju u gol pretvara Son svojim drugim golom za 3:0.

Lamela je imao prvu priliku u drugom poluvremenu u 50. minutu, nije bio precizan.

Četiri minuta kasnije nova munjevita akcija Totenhema. Gazaniga je ispucao loptu ka Kejnu, koji glavom spušta za Sona, ovaj je prosledio udesno ka Lameli koji na kraju šutira, ali neprecizno, lopta odlazi pored desne stative.

Minut kasnije Zvezda preti na drugoj strani preko Gobeljića, koji iskosa sa desne strane šutira u bliži ugao, ali Gazaniga brani.

Ipak, 57. minut, Totenhem ponovo izvodi odličnu akciju, Orije je na desnoj strani ponovo prevario večeras vrlo slabog Rodića, poslao loptu u sredinu kaznenog prostora, gde je i Lamela ostao bez čuvara i slobodan prostor je na najbolji način iskoristio - 4:0.

U 59. minutu nova kontra domaćih, Lamela izlazi jedan na jedan sa Borjanom, ali Zvezdin golman uspeva da zaustavi ovaj udarac.

Nova prilika za Sona i u 64. minutu, ali bio je sebičan u toj situaciji reprezentativac Južne Koreje.

Zvezda uzvraća dva minuta kasnije preko Marina i Garsije, Zvezdin kapiten je odlično odigrao dupli pas sa Garsijom koji je ušao u kazneni prostor sa leve strane, ali njegov šut zaustavlja Gazaniga.

A onda u 70. minutu Marko Marin u sličnoj situaciji kao potiv Bajerna u Minhenu i ponovo je isti epilog, lopta završava zamalo pored leve stative.Bila je to najbolja prilika za Zvezdu.

Samo dva minuta kasnije ''petarda'' na drugoj strani. Još jedna brza i jednostavna akcija ''Pevaca'', Ndombele je proigrao Kejna na levoj strani, a ovaj majstorski šalje loptu kroz noge Gobeljiću u suprotni ugao Borjanovog gola, u malu mrežu - 5:0.

Do kraja su domaći otaljavali posao, Zvezda nije uspela dadođe do počasnog gola.
--         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

91 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 23.10.2019
11:21

Podsetnik za strucne komentatore da se ovde radi od Ligu Sampiona! Kikiriki liga se igra cetvrtkom pa izvolite

avatar
LFC*19
Wednesday, 23.10.2019
08:43

Svaki put kad ostrvska ekipa (bilo koja) ne da balkanskom timu 5 komada je namješten meč za kladionice. Da treba 10 da nam daju da bi prosli, mozda ne bi dali 10, ali bi 8, 9... sta mijenja stvar. Diskutujemo sad onu sinocnu tekmu kao, nijesmo dali gol, ili sta? Vidi li ko razliku izmedju ona dva fudbala? Vidi li vasionu izmedju nas? Prije ce Englezi poci na Neptun nego mi da igramo fudbal makar kao oni... KAd se oni napale da igraju sa nama tekmu (kad i ako nas ikad tako shvate kao protivnika)... 10 komada!!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.10.2019
17:00

To što si napisao je apsolutno netačno jer su ostrva i Malta i Kipar i Island i mnoga druga na kojima je fudbal jedva na profesionalnom dok na nekim širom sveta nije ni na profesionalnom nivou. Ako si mislio na Ostrvo što je nadimak za ostrvo na kojem se nalaze Engleska, Škotska, R.Irska, S.Irska i Vels ni to nije tačno pogotovo zbog klubova koji dolaze iz poslednje 3 nabrojane države, a Partizan je rutinski savladao u oba meča Konah Si. Ako da si mislio samo na engleske premijerligaše pa ni to nije tačno jer smo pre mesec dana imali Olimpijakos 2:2 Totenhem. Na sve to zvezda je loš primer za poređenje pošto najslabija ekipa sa Balkana koja igra grupnu fazu, i to ubedljivo najslabija.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
20:06

To ti se samo čini tako jer ako negde novac ne predstavlja pravu vrednost nečega što je plaćeno to je u fudbalu. S obzirom da je Premijer Liga najplaćenija, odnosno najskuplja, a da njeni klubovi ne potvrđuju uloženi novac u LŠ (kad već u LE ne igraju u punim sastavima) u kojoj je osim novca i prestiž biti što bolji jasno je onda da su ti klubovi i njihovi igrači, odnosno cela liga precenjeni. Skoro ceo svet prati fudbal i plaća da bi ga gledao ili ulaže da bi profitirao u njemu, ali ga mali broj razume, oni koji plaćaju nisu dovoljno stručni, ali im se sviđa, atraktivno je, a Premijer liga je najatraktivnija i napopularnija. Igrao sam fudbal pa dobro znam kako je to kad ti profesionalizam uđe u krv, ne voliš da izgubiš ni od dece na malom fudbalu, a kamoli u takmičarskoj utakmici, pošto sam znam kako to izgleda ne može niko da me ubedi da bilo koji igrač Mančester Junajteda koji je izašao na teren protiv Partizana nije pružio 100% bez obzira što je utakmica LE, a ne PL. Isto tako niko ne može da me ubedi da je Megvajer bolji štoper od Ostojića ili Pavlovića: 1. njemu Sadik u prijemu lopte beži, on ga ruši od nemoći da proceni situaciju i jer zna da ne može da ga stigne. 2. njega Sadik lomi u prijemu lopte tako da on po inerciji uklizava saigraču koga je počistio u tom startu. 3. njemu Suma lomi kičmu tako da mu je trebalo par sekundi da se sabere gde je i šta radi tu. 4. on pravi 3 faula u napadu kod prekida jer je nemoćan da dođe do pozicije pored Pavlovića. Taj igrač je plaćen 87M €, oko 8-9 budžeta Partizana, kažimo da su 8, eeej 8 godina Partizan živi od para koliko je dato za takvog štopera. Taj Partizan ne samo da je prošao Njukastl već je bio bolji u obe utakmice, nadigrao ih je, nadigrao je i Galaktičare, igrao egal s budućim prvakom Evrope obe utakmice, bio mnogo bolji od finaliste LE u Beogradu. Gde su završili engleski PL te sezone u LŠ odnosno LE? Gledao sam Junajted 1:1 Liverpul kao jedan od najvećih derbija u PL i mogu reći da je Partizan 1:1 TSC bolja utakmica od te. To što je zvezda pobedila Liverpul se dešava u fudbalu, Mladost i Mančester su pobedili Partizan sa po 1 šutom u okvir gola, zvezda je na poluvremenu protiv Proletera vodila bez šuta u okvir njegovog gola, na kraju dala više golova nego što je imala šuteva u okvir gola, ali zvezda je smešna ekipa u poređenju s Partizanom i totalno je neumesto porediti ih. Uporedi ti takođe engleske premijerligaše do 100. Večitog derbija sa ovim danas, ovi današnji su smešni.

avatar
LFC*19
Friday, 25.10.2019
12:56

Kinže, ja sumnjam po malo u vjerodostojnost nekih konačnih rezultata, s pravom ili ne to neka ostane meni, pogotovo kad dream team Premier lige odigra sa Crnom Gorom 0-0 pa ovamo 2-2, a onda to i mnogi drugi rezultati sluze tebi kao dokaz da si u pravu... Drugo, mislio sam na Engleze, bas na njih (koji nemaju pojma znas ono sto pricaju ovdje, i mi koji sa njima umijemo ;) ) Trece, to su dvije tekme, ja gledam to malo drugacije. Partizan je nekad izbacio Newcastle, koji je godinu ranije bio u prvih 4, i bukvalisti bi rekli da je Partizan bio ekipa koja bi lagano igrala Premier ligu... a ja mislim da bi PArtizan mogao mozda da opstane u ligu da mu se pobjeda racuna 6 bodova, i to mozda! za to bi mu trebalo oko 6 7 pobjeda! E sad, za kraj, to da mi umijemo da igramo sa Englezima datira iz perioda kad je to bilo istina, imas meceve nekad i Zvezde i PArtizana sa njima, gdje smo bili favoriti, a ja ti predlazem da pogledas recimo 100ti derbi 96te, koji predstavlja kraj te ere kad su ovdje ljudi ostajali da igraju fudbal koji znaju, a oni koji ne znaju su isli kuci, dobro ga pogledaj i uporedi sa danasnjim vjecitim rivalima. Vidjeces da su Zvezda i PArtizan danas da se spoje gori za 5 golova od samih sebe od prije 25 godina, a ti Englezi su bar za duplo bolji i moderniji. To sto mi sa njima odigramo nesto (zvezda Liverpool 2-0) je za njih put do Bg da se odradi na putu do LŠ, a nama poziv da kažemo da umijemo sa njima. Eto, mislim da su ti Englezi veću dzentlmeni od nas samih, mozda nam treba onaj Njemac (pusten od kladionica) da nam uvali 10 mozda bi tada postavio neko pitanje a ne tapkao po ramenu. Kad nesto ne valja, pa jel bog dao da primimo 10, da se neki otkazi tu daju, a ne ovo "Igrali smo dobro no sudija nas ostetio".

avatar
Mani2
Wednesday, 23.10.2019
00:58

Ovo nema smisla.Utakmica je trebala da se prikazuje iza ponoci

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 23.10.2019
11:55

Kao sa petah tikvom u beogradu?a da ti tad nisi bio rodjen

avatar
nemam pojma
Tuesday, 22.10.2019
23:56

Rekoše da u Engleskoj nema više pirotehnike, kad ono puče petarda u sred Londona!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 23.10.2019
11:56

Bolje nego izraelci petah tikva da puca petarda sta ces

avatar
deki trbic
Wednesday, 23.10.2019
12:55

Ahahahah 😂😂😂

avatar
adidas forever
Tuesday, 22.10.2019
23:28

Nije toliko interesantan ni rezultat, a kamoli poraz, to se znalo i pre utakmice. Mnogo su interesantniji komentari 'stručnjaka' i samih igrača kako eto 'neki detalji mogu da potpuno okrenu tok utakmice', 'da bi sve to bilo drugačije da je...', 'ništa nije gotovo, čekamo ih u revanšu u Beogradu gde će Totenhem vrlo teško izbeći poraz', 'videli smo da možemo ravnopravno da se nosimo sa ovakvim timovima, čak i da budemo bolji u pojedinim delovima utakmice' itd. Nema na Svetu ovakvih kao što smo mi...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 22.10.2019
23:23

Najplaćeniji igrač zvezde i najplaćeniji igrač u istoriji srpskog fudbala koji onako sebe predribla za 3:0 jednostavno nema kvalitet da se nađe u Partizanovom timu, pomirite se sa tom činjenicom da je Partizan toliko jači od zvezde da ni najbolji zvezdin igrač nema šta da traži u njegovom timu.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 23.10.2019
00:05

Pobedicete prvaka evrope kako ne,vas najbolji igrac,nije u 10 najboljih u ligi,a kamoli da ima mesta kod nas,partizan je totalno nebitan ovde,ovo je liga sampiona,ovde ekipe koje su ucestvovale i uzele 0 bodova nisu bitne

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
20:19

Šta kažeš...FMP vodio protiv Barselone u košarci i ti ponosan ahahahahaha...ništa smešnije ovde nisam čuo.

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
11:24

To je bila namestena utakmica, mi smo njih tamo dobili 2:0. I vas je Sevojno izbacilo, a i u kosarci ste jednom ili cak.dva puta izgubili od Tamisa pa nikom nista. I sta bre ti spominjes Sahtjor kao neku smesnu ekipu kad su tamo tad sve same zverine igrale i kakve tuzbe najavljujes, alo, bre?!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.10.2019
17:26

Naši igrači su u timovima kola u LE, a ne u SL u kojoj ste vi navodno jači od vaših filijala, a vaš najbolji igrač Marin dribla slabije od bilo kog našeg igrača na njegovoj poziciji. Jednostavno nema kvalitet za Partizan čak ni on. Partizan je bitan jer da je liga regularna on bi igrao LŠ, a ne zvezda i naravno da ne bi srpski fudbal bio ovako obrukan kao što to zvezda radi.

avatar
deki trbic
Wednesday, 23.10.2019
12:56

Druze, jel si dobro, idi napolje baci petardu!!!

avatar
Man.United99
Wednesday, 23.10.2019
08:33

Koliko ono Partizan ima pobjeda u Ligi šampiona?

avatar
Capitano
Tuesday, 22.10.2019
23:22

Znali smo da su druga dimenzija u odnosu na nas, ali zasluzili smo makar jedan gol...

avatar
Provokator
Wednesday, 23.10.2019
06:59

I oni su mogli dati vise. Ovo ti je skroz fer rezultat.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.10.2019
17:29

Kejn promašio loptu glavom sam sa 7-8m, zatim Son dva puta loše šutira iz izglednih pozicija iz kojih se daju golovi, a još 2 puta u ključnim situacijama loše proigrava usamljene saigrače za gol šanse, Lamela 2 velika promašaja, Dajer takođe sa par metara promašio gol,...10 da je Totenhem zvezdi dao ne bi bilo nezasluženo.

avatar
Tommy_Shelby
Wednesday, 23.10.2019
07:17

Zasluzili ste pet.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 22.10.2019
23:14

Ovaj king of jungle (bas mu ide nik) se izživljava na petardu, nema problema grobaru, uzivaj to je nas maksimum, Totenhem je bolji od nas i to dokazao, ali ovo je LS, ovaj isti klub pre dve nedelje izgubio 7:2, ne dao Bog da Zvezda izgubi na Mari od nekoga sa istim rezultatem, od vas smorenih koji virite na nase vesti ne bi mogao čovek da ni da diše. Ajde za razliku od tebe ja ču da pozelim Partizanu mnogo srece u Četvrtak, cisto da ti dokazem kao okoreli Zvezdas da nikada ne mogu da navijam za inostrani klub ako igra nas klub. I da te podsetim, imamo bas neke realne sanse da zavrsimo u vasu Uefa lig, i nastavimo da pridodamo jos malo novca ukupnom budzetu. Zvezdasi, glavu gore, tako je kako je, nije lako, mozda nema ni spavanhe veceras, ali zato volim moju Zvezdu i kad dobije i kad gubi, eto tako od moje 7 godine(1978/79) one godine kad smo krenuli poeazom od 5:2 pa zavrsili u finalu sa Borusijom, ali naravno vise radosti nego tuge! Napred Zvezda!😊😊😊

avatar
paok
Wednesday, 23.10.2019
06:16

Ok izgubili ste, niko nije ni ocekivao nesto drugo,realno. Ali reci mi nesto. Hocete 8 stranaca u nasoj ligi, jel bi vam toliki broj pomogao veceras ili u bilo kojoj utakmici u Evropi. Svakako imate toliko a nikad ne igraju svi.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 23.10.2019
11:21

Treba ukinuti broj stranaca jer nasi igraci odn. igraci iz Srbije ne znaju da trce. Pogledaj samo Gobelju i sve ti je jasno.

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
07:13

Slažem sa tobom. Navijam za Zvezdu i volim je. U četvrtak ću da navijam za srpski klub. Ignorišem sitne duše.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 22.10.2019
23:02

Nije ovo olimpijakos pa da pokloni bodove

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 23.10.2019
00:04

Nije ni liverpul,sevaj

avatar
Man.United99
Wednesday, 23.10.2019
08:34

Ma da ko da Olimpijakos treba još bodove

avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 22.10.2019
23:01

koliko smo daleko od ovog fudbala koji oni igraju..Kane neverovatno inteligentan igrac. 5 :0 je realan rezultat mada je zvezda lepo igrala zasluzila je gol..Najvise brine cinjenica da bez Marina zvezdina igra ne bi licila ni na sta..Ne moze on sve sam.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 23.10.2019
09:11

Daleko smo barem 200-ak miliona. :) Mene vise boli to da nismo puno napredovali od one Zvezde koja je usla u LE, cesto pravim poredjenja i dodlazim do zakljucka da osim Marina koji je klasa za sebe i neuporediv, ta Zvezda je bila jaca ili barem ne slabija na skoro svim pozicijama. Nakon slivenih 50-ak miliona samo od UEFA-e, ocekivao bi covjek vise, baerm da vrate neke nase majstore koji su otisli zbog lose situacije u klubu i za manje pare. Mada, prelazni rok za Zvezdu je komplikovan, prvo moras da napravis tim za domacu ligu, onda ti trebaju iskusni stranci polovnjaci bez nekog potencijala da prodjemo kvalifikacije a onda ne znas sta ces sa njima jer u LS nam treba ipak neka klasa. U uslovima u kojima egzistiramo, nije to uopste tako lose...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.10.2019
17:36

Vi i dalje preskačete ono najbitnije: zvezda je oba puta ušla u LŠ nezasluženo i prema prikazanom na terenu i zbog sudijskih odluka. Prvi put je prošla uz pomoć sudija i Spartaks, i Trnavu, i Salcburg, a osim toga realno je bilo da primi 7-8 golova od Salcburga. Drugi put je Jang Bojs bio bolji, ali je oštećen kada VAR soba nije videla udarac Garsije pesnicom protivnika u glavu tj. crveni karton, a tada je i Jang Bojs igrao bez pola tima.

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
10:28

Tako je Bojane. Slažem se sa tobom. Mene je više zaboleo ovaj poraz 9:2, jer kaže da neće biti bolje. Nemamo podmladak, bićemo osuđeni i dalje na strance "polovnjake". Na stručnom području Srbija opasno zaostaje. Vidi nam reprezentaciju koji fudbal igra da sečeš vene od muke.

avatar
Goran.984
Tuesday, 22.10.2019
22:55

Bice bolje..Marakana ce ih progutati...idemo Zvezdo

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 22.10.2019
22:53

Aleksa sine, Labradorean je pirotehnika, ali ući ćeš čim pukne prva petarda. Istog dana u istom gradu dve utakmice i 14 primljenih golova - to možeš samo zvezdo ti - puuuuniiiiiiii...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 22.10.2019
23:05

Napisao sam "zabranjen", a ne "Labradorean", komentar sam otkucao i sačuvao tako da je ovde samo iskopiran, ali vaš sajt prepravlja neke od reči, iako sam mislio da ja grešim, ali definitivno nije to u pitanju. Ne znam samo da li se to i drugima dešava ili samo meni, ali imate grešku.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 24.10.2019
18:44

nas samrok izbacio iz kvalifikacija za LE mozda?ne,prijateljska nebitna utakmica,vas je TIMOK iz kupa izbacio,SAMROK AMATERI,MAKABI PETAH TIKVA 5 KOMADA NA STADIONU VOJSKE SRBIJE,EEEEJ

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 24.10.2019
18:43

vi ste usli zasluzeno u ls 2003 nakon neresenog sa djurgardenom i oba puta na penala usli,on prica o nezasluzenom ulasku

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 23.10.2019
11:26

Haha aha sigurno. Ma samo tebi se desava, ti jesi na kraju krajeva poseban

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
10:30

Konačno si priznao da radiš copy/paste na komentarima. Bolesno. Opusti se, piši direktno, ne dozvoli da ti drugi određuju šta ćeš da pišeš. Ovo je samo fudbal, najvažnija SPOREDNA stvar na svetu.

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
07:16

Tarzane, kucaš pa kopiraš, lepo si priznao. Ili ti kuca Paja Patak iz vaše uprave, a ti kopiraš i lepiš na portal.

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 22.10.2019
23:15

Kong planiraj kako cete Spartak pobediti za vikend

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 22.10.2019
23:14

Nismo sumnjali glavni pratioc gleda ligu sampiona,gde smo treci u grupi i pobedom izbijamo na drugo mesto,vama ne petah tikva dala petardu

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 22.10.2019
22:53

3 gola posle kiksa..inace atalanta 5,briz 5 kuci,sve je to normalno i desava se sa ovakvim silama,to je sto je..

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 22.10.2019
23:16

Sa silama da ali ne i sa Totenhemom koji prima 7 komada od Bajerna, gubi 3-0 od Brajtona, ispada od cetvrtoligasa u kupu, sudija mu donosi bod protiv fenjerasa... I sve to u poslednjih mesec dana.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 23.10.2019
09:12

... i dobija MC dva puta, sve to u posljednjih 6 mjeseci...

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
07:20

Njima se juče otvorilo, nema to veze sa drugim utakmicama. A ušli su u utakmicu kao da im je život u pitanju.

avatar
gorango
Wednesday, 23.10.2019
00:14

Izasli ljudi iz krize. Ipak je taj Totenhem igrao finale LS prosle godine. Necemo sigurno na domacem terenu sa igracem vise igrati nereseno npr sa nekim Az alkmarom i slicnim silama (da ne pricam o Vozdovcu, Mladosti itd). Aj pokrijte se usima i cutare. Kada dodjete u ovo takmicenje i budete igrali sa silama onda se javite, do tada grcevita borba za to trece mesto u ping pong ligi.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 23.10.2019
00:04

To su ekipe koje kad prorade to je to,ne pisi gluposti,vicesampioni evrope,dok znamo sta je i gde je bio celsi,cuti bolje

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 22.10.2019
23:39

5 komada u zvezdinoj mreži je normalno - konačno da i ti nešto pametno kažeš.