Petak je dan kada se briše "v.d."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.12.2017.
22:23
Izvor: Sportske.net

Srbija će sutra konačno dobiti selektora za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ako imate dilemu ko će biti selektor naše reprezentacije na Mundijalu u Rusiji, od sutra je nećete imati jer FSS i Stručni odbor sastavljen od iskusnih zvaničnika našeg fudbala sutra bira selektora.

Kandidat je jedan - Mladen Krstajić.

Dosadašnji v.d. selektora naše reprezentacije će sutra biti proglašen za novog selektora.

"Trebalo bi da se sastanemo i posle još jedne runde razgovora donesemo konačnu odluku o novom selektoru naše fudbalske reprezentacije, koji će nas voditi na Mundijalu u Rusiji sledećeg leta", rekao je Goran Bunjevčević za "Novosti".

Ko čini stručni odbor?

To su Ilija Petković, Goran Bunjevčević, Savo Milošević, Slobodan Pavković i Zoran Filipović.

Krstajić je obavljao funkciju v.d. selektora nakon rastanka FSS-a sa Slavoljubom Muslinom koji je odveo reprezentaciju Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiji.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
11:56

Ovo je velika sramota, moralan cin je bio da i on ode zajedno sa osobom kojoj je bio asistent. Sta je prevagnulo? Isto ono sto je i kod maljkovica, stefaneka, gaka, ali, nazalost, na moju VELIKU zalost, i kod danilovica i kralja...

avatar
nenadnenad1234
Friday, 29.12.2017
00:13

Jel moze neko od novinara da ih pita posteno, zbog cega Krstajic, sta je to prevagnulo da on bude selektor. Da se razumemo, ono neiskusan mu ne uzimam kao losu stranu, jer i Djordjevic, Savic i Grbic su dosli na kormilo reprezentacije relativno ko neiskusni u poslu, pa svi znamo kakve su rezultate napravili, ali ipak svi znamo kakva su imena bila ova trojica, a iksreno Krstajic nije takvo ime u fudbalu.

avatar
RUSKI CAR
Friday, 29.12.2017
01:30

Uz to Đorđević, Savić i Grbić su selektori timova koji važe za supersile u svojim sferama, a Krstajićeva selekcija u najmanju ruku, to nije.