PET Partizanovih golmana - Ko se neće pojaviti na prozivci?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2019.
21:44
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Veliki izbor će imati Savo Milošević, ali šta preostala četvorica mogu da očekuju pored neprikosnovenog Stojkovića?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Prošlu sezonu Partizan je završio sa trojicom čuvara mreže, od kojih je, naravno, Vladimir Stojković bio u prvom planu, a Filip Kljajić i mladi Aleksandar Popović su čekali svoju šansu ''na kašičicu''.

Pred početak nove sezone, trener crno-belih Savo Milošević bi mogao da računa na još dvojicu čuvara mreže koji su bili na pozajmicama, a to su Marko Jovičić i Nemanja Stevanović.

Postavlja se pitanje šta će biti sa njima dvojicom, a odgovor donosi ''Telegraf'' koji otkriva da će se Jovičić vratiti na Maltu, u ekipu Hiberninajsa, čije je boje branio prošle sezone kao pozajmljen igrač. Pomenuti izvor navodi da su se uprave dva kluba već dogovorile, da će Jovičić još jednu sezonu provesti na pozajmici i da će već u sredu otputivati na Maltu.

Ugovor sa Partizanom Jovičić ima do kraja 2020. godine.

Sličan rasplet se očekuje i u slučaju Nemanje Stevanovića, koji je bio na pozajmici u Čukaričkom i najverovatnije će tu i ostati, osim ukoliko ne dobije neku ponudu iz inostranstva.

Njegov ugovor sa Partizanom važi do kraja juna naredne godine.

Dakle, i naredne sezone će najveća konkurencija Stojkoviću biti Filip Kljajić, a neizvesno je šta će biti sa mladim Popovićem. Moguće je da će njegovo mesto zauzeti neko novo ime iz Partizanovog omladinskog pogona, ili iz Teleoptika, poput Trnića, ili Vukanića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 09.06.2019
22:24

Stojkovic ovdje jeste dominantan, ali istina je u slaboj konkurenciji, on nikako da shvati da golman suvereno vlada u 16 metara, a po potrebi i sire, a on je na liniji kao da se vjancao s njom , zbog toga nije postao veliki golman

avatar
Osijek 51
Sunday, 09.06.2019
22:11

Da sam trener bio bi na mukama, ova imena nisu na nivou potreba Partizana. Podsjecam na surovu i zalosnu cinjenicu, da Partizan koji je poznat po fudbalskoj skoli nije stvorio velikog golmana jos od Soskica, dakle preko 55 godina

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
22:43

To je činjenica, ali nije lako stvoriti golmana kada na svakoj utakmici dominiraš u igri. Na primer na Kupu prijateljstva U18 golman Partizana je više igrao nogom, nego rukama, ali bukvalno je tako. Da je na primer neki igrač bio na golu umesto golamana isti bi rezultat bio kao sa golmanom. Ne kažem da je dečko loš već da je besposlen i to realni problem.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.06.2019
22:09

Stojkovic, Stevanovic, Popovic.