Pesimizam glavni motiv nakon Ukrajine! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.11.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net

Navijači nisu bili zadovoljni viđenim u Beogradu.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Selekcija Srbije danas nije uspela da obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine pošto je na domaćem terenu remizirala sa Ukrajinom 2:2 u veoma uzbudljivoj utakmici pred ne tako popunjenim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Vodili su "orlovi" u dva navrata golovima Tadića i Mitrovića, ali remi koji ne znači ništa gostima doneo je Besedin u finišu susreta.

Sada ostaje nada da će izabranici Ljubiše Tumbakovića uspeti da se plasiraju na smotru najboljih evropskih reprezentacija preko baraža koji je obezbeđen takmičenjem u Ligi nacija.

Navijači nisu bili zadovoljni onim što su mogli videti od "orlova", te sa velikim pesimizmom očekuju njihov dalji put ka EURO 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 17.11.2019
19:36

Sve su ovo izjave date u trenucima afekta, teške frustracije, pa primili smo gol manje od minut do isteka produženog vremena. Pritom, zaista - dosta Zvezda : Partizan. Ovo je reprezentacija. Naravno da treba da se plasiramo i učinićemo to, preko Norveške i Škotske (2 utakmice, zar ne?).

avatar
Amar Zornic
Monday, 18.11.2019
01:54

Nisu to uopste jednostavni mecevi , u teoriji bismo to trebali rutinski resiti al nas praksa vec godinama uci drugacije

avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
18:59

Jako mi je drago sto je igrao Gudelj, a zanima me da li ce zvezdasi sad da teraju kokezu ili ipak nece jer im odgovara da takav bude na celu? Pricali su da ce da podrze drzavni tim cim postanemo Srbija, onoga im krsta, ej.

avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
18:39

Od danas navijam za Luksemburg posle nas!

avatar
ddr16
Sunday, 17.11.2019
18:36

ne zna se i dalje ko pije a ko placa u reprezentaciji,ne vidim ni poentu svega ovoga sto je tumbakovic pokusavao,imamo jednog dobrog levog beka i njega stavimo na stopera,imamo jednog dobrog stopera i njega stavimo na desnog beka,tu oni postanu prosecni i onda ubacimo jos dva u najbolju ruku prosecna igraca pored njih i cudimo se sto je takva odbrana primila 17 golova. nismo vezali dve utakmice sa istim igracima vec par godina i cudimo se na neuigranost veznog reda,a onda samo jednu utkamicu pred baraz gudelj nicim izazvan krece u prvih 11. ljajic je igrao skoro stalno,ok nije los igrac,ali kad je kostic zdrav on mora da bude na levom krilu,desno krilo nemamo u svakom slucaju pa smo tu gurali tadica i onda od vrhunskog pleja pravili prosecno desno krilo,radonjic je realno limitiran i nema smisla forsirati ga onoliko kao veceras,da je igrao i kostic bar bismo imali dva brza krila. kad igraju sms,tadic,ljajic zajedno to tri igraca koja vole da imaju loptu kod sebe,onda maksimalno uspore igru,plus niko od njih nije dovoljno brz da napravi visak po krilu. ne znam cemu da se nadamu i u barazu i u sledecim kvalifikacijama kad nikakvu igru nemamo,cak nemamo ni grupu igraca na koju mozemo da se oslonimo,spisak se menja za svako okupljanje,selektor se menja za nijansu redje,ovaj kako je krenuo nece se ni on zadrzati previse dugo...

avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
21:04

Zasto mora Kostic, cim je on to zaduzio reprezentaciju? Razumem da nam treba brzina, ali, taj decko mnogostruko slabije igra za nas nego za klub, a naravno da nije jedini takav.

avatar
REVØLT
Monday, 18.11.2019
15:23

Sigurno nije Ljajic kriv sto nam ne ide, a SMS nije bolji od njega (cak ni za DT ne znam da li je), barem nam to u reprezentaciji jos uvek nije pokazao. Ljajic treba da igra iza Mitrovica, a Tadic desno, sad smo u takvoj situaciji da nam je najbolje i da bi bilo najpametnije da nista ne menjamo do baraza. Kad igra po krilu, Adem je dobar ukoliko je Kolarov iza njega zato sto oni vole da saradjuju, deluju kao neka osovina.

avatar
ddr16
Sunday, 17.11.2019
23:59

pa i ne mora,mozda sam se lose izrazio,ali cime nas je zaduzio ljajic toliko pa igra svaku utakmicu iz ciklusa u ciklus?
ocigledno da nam sa ljajicem ne ide,zato bih probao sa kosticem ili radonjicem,bar jedno krilo da mozemo na njegovu brzinu da se oslonimo,a i ljajic nije klasicno krilo,igra to silom prilika jer su tadic i sms plejmejkeri (bar u reprezentaciji). ja ljajica gotivim,gotivio sam ga i u romi dok je bio,ali mnogo davi loptu,sto nije toliko lose kad je jedini u ekipi koji to radi,ali ovde su i sms i tadic bolji od njega u tome pa je mnogo da sva trojica to rade,jer dok lopta dodje do mitrovica prodje citava vecnost

avatar
Marko HM
Sunday, 17.11.2019
18:36

Žao mi Mitra i Tadića, stvarno mi žao.