Pešićeva poruka ''Delijama'' pred Arsenal! Jedno je sigurno...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.10.2017.
21:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Odbrojavanje počinje...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle laganih 4:0 protiv Mačve, fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje ubedljivo najveći izazov od početka sezone - duel sa londonskim Arsenalom na ''Rajku Mitiću''.

Svi jedva čekaju taj duel, da vide gde je Zvezda u odnosu na jednu od najboljih premijerligaških ekipa, a sve bolji napadač Aleksandar Pešić navijačima je obećao samo jedno - SRCE NA TEREN!

''Ući ćemo maksimalno ozbiljno u meč, takvoj utakmica mora da se pristupi na taj način. Ne obećavamo preterano i ne pretimo nikome, ali, kao i uvek do sada, ostavićemo srce na terenu.

Gostuje nam Arsenal nakon utakmice na kojoj smo dali 4 gola, sigurno nam samopouzdanje raste. Svesni smo da ćemo morati i da se branimo i da napadamo sa 11 igrača.

Mislim da na Marakani imamo šanse, jer Zvezda na našem stadionu ima posebnu snagu. I ranije su ovde dolazile velike ekipe kao što su Bajern, Milan, Arsenal i niko nije bio mnogo najmoćniji od Zvezde'', poručio je Pešić, a prenosi klupski sajt.

Ako je u Kupu protiv vranjskog Dinama on bio trostruki asistent Luki Adžiću, ovoga puta je Nemnja Radonjić njemu ''spakovao'' pogodak protiv Mačve.

''Zahvalio sam se odmah na terenu Radonjiću na fantastičnoj asistenciji. Odlično me je pronašao i nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Svakom napadaču znače golovi, ali i na prethodnoj utakmici se pokazalo da ja nisam igrač koji igra samo za pogotke.

Podjednako su mi važne asistencije, kao i to da ekipa pobeđuje. Ako postignem pogodak pobeda je još slađa'', iskren je Pešić, koji je zahvalio i navijačima na odličnoj podršci protiv Mačve.

''Ovo što su nam posle utakmice sa Mačvom priredili na severu nas je sve dirnulo i dalo nam dodatan podstrek da u četvrtak ostavimo poslednji atom snage na terenu'', zaključio je Pešić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 16.10.2017
08:35

Pesic Zvezdasima poruku salje Zvezda se nikog ne boji Zvezda se ni protiv Arsenala ne predaje. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
quaresma07
Sunday, 15.10.2017
22:41

U pravu je. Pa jedini tim u poslednjih 15-ak godina koji je stvarno nadigrao Zvezdu na Marakani bio je Kairat; i to ne zbog toga što su oni mnogo jaki, već je Zvezdina postava koja je istrčala na teren bila na nivou prosečnog JSL tima. Setimo se da je Milan pobedio Zvezdu 2006. golom iz ofsajda, a Bajern golom u 94. minutu. Plus, Arsenal dolazi u ne baš najboljem raspoloženju i to bi trebalo iskostiti. Pogotovo jer je sigurno da neće igrati u najjačem sastavu, a Zvezdi su svi (osim duže povređenog Jovičića) zdravi.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 16.10.2017
16:14

Ja se iskreno nadam da će Zvezda pobediti..