Pešić se pohvalio 'srebrninom' i najavio pohod na nove pobede

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
13:54
Izvor: Sportske.net

Najbolji igrač i strelac Super lige Srbije u minuloj sezoni pohvalio se na društvenim mrežama trofejima koje je osvojio nakon povratka u Srbiju.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Golgeter Crvene zvezde Aleksandar Pešić imao je sezonu za pamćenje, pošto se nakon povratka u Srbiju domogao šampionske titule i sijaset individualnih priznanja.

Nišlija je sa crveno-belima stigao do titule, ali je pored trofeja namenjenog prvaku Srbije uspeo da prigrabi još nekoliko nagrada koje su glasile na njegovo ime.

Na fotografiji koju je sinoć postavio na druptvenim mrežama Aleksandar Pešić je predstavio svoju kolekciju trofeja do kojih je stigao zahvaljujući sjajnim igrama u prethodnoj sezoni.

"Sezona za pamćenje! Hvala mojim saigračima i Crvenoj zvezdi, bez vas ovo ne bi bilo moguće! Idemo u nove pobede...", napisao je Pešić uz fotografiju koji je postavio na "Instagramu".

"Šilja" je biran u najbolji tim jesenjeg dela Super lige i u tim sezone, a pored toga je proglašen za najboljeg strelca i najboljeg igrača domaćeg prvenstva.

Tome treba dodati i priznanja koja je dobio od Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, kao i trofej "Dragutin Kostić" koji "Sportski žurnal" dodeljuje najkorisnijem fudbaleru Super lige.

Nema šta, Pešićeva "žetva" je bila berićetna a videćemo hoće li u istom ritmu nastaviti i naredne sezone i hoće li uopšte od jeseni biti deo Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Damir111
Tuesday, 22.05.2018
14:45

ti si samo za nasu ligu..u Engleskoj,Spaniji,Italiji nisi dorastao momce

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 22.05.2018
15:02

mnogo se potresao zbog komentara damira111 na sportskim,sad ce da batali sve :(

avatar
Man.United99
Tuesday, 22.05.2018
15:51

Bitno da je Tavamba vrh i najbolji igrač na balkanu