Pešić otkrio - Jedna poruka imala poseban značaj posle promašaja u Moskvi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.05.2018.
23:31
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Pešić izrastao je u najboljeg strelca i igrača Super lige ali će jedan promašaj iz sezone na izmaku posebno pamtiti.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Najbolji strelac i fudbaler Super lige Srbije u sezoni 2017/18 bio je gost emisije "Od gola do gola" koja se emituje na zvaničnom "You Tube" kanalu FK Crvena zvezda.

Format emisije je već poznat navijačima, jedan od fudbalera hoda od gola do gola i pritom odgovara na jako interesantna pitanja vezana za samu igru ali i za detalje iz privatnog života.

Razdaljinu od nekih 110 metara ovoga puta je prešao Aleksandar Pešić, a mora se reći da je imao nekoliko jako zanimljivih odgovora na postavljena pitanja.

Sezonu na izmaku Zvezdin golgeter pamtiće po tome što je u Super ligi postigao 25 golova i izrastao u najboljeg strelca, a to mu je donelo i zvanje najboljeg igrača domaćeg šampionata.

Ipak, Aleksandar Pešić je prošao kroz jako težak period jer je u finišu revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope sa CSKA propustio priliku da postigne gol i Zvezdu odvede u narednu rundu.

Nakon tog promašaja dugo je imao problema sa povratkom u pravu formu, a u emisiji "Od gola do gola" otkrio je čija poruka ga je utešila i dala mu snagu da nastavi dalje.

Pogledajte emisiju, na 2:47 nalazi se odgovor na pitanje "Ko ti je poslao najbolju poruku da te uteši posle meča sa CSKA?"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke