Pešić opet nije dao gol, šta Milojević kaže o tome?

Autor: Beta Beta
subota 03.03.2018.
20:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je zadovoljan zbog pobede nad Voždovcem u teškoj utakmici.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Zvezda je sa 2:1 pobedila Voždovac i posle 25 kola Super lige ima 14 bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan.

"Kakva god da je, pobeda je. Teško, nema lakih utakmica. Ima mnogo toga da se analizira. Čestitam igračima, pokazali su da igraju do 90 minutu. Ovaj gol nam se možda vratio za neke prethodne momente kada je možda trebalo da ga damo", rekao je Milojević za televiziju Arena posle utakmice.

"Okrećemo se derbiju u Novom Sadu, u narednih 15 dana igramo u konstatnom ritmu sreda - subota. Činjenica je da sada imamo tu bodovnu prednost, 14 bodova, ali ne želim da pričam o tome jer ima još mnogo utakmica da se igra", rekao je Milojević.

Na ovoj utakmici Pešić je zabeležio asistenciju, ali nije uspeo da prekine golgeterski post.

"Ne zabrinjava me, jer ja znam ko je Aleksandar Pešić, sada je tako, sa prvim golom biće bolje; kada daje golove onda je reprezentativni kalibar i za Seriju A. Posle kiše dođe sunce, posle sunca dođe kiša, tako je u fudbalu", rekao je Milojević.

Trener Voždovca Miloš Veselinović rekao je da ne može da bude zadovoljan rezultatom, ali može igrom u drugom poluvremenu.

"Bili smo na dva minuta od pozitivnog rezultata, ali smo nažalost primili gol. Svakako, imamo mnogo razloga za optimizam. Mnogo bolje ekipe od nas su ovde igrale puno slabije. Ipak, nisam zadovoljan rezultatom jer smo mogli više", rekao je Veselinović.

Crvena zvezda će u sledećoj utakmici u sredu gostovati Vojvodini, dok će Voždovac dočekati ekipu Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

50 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 04.03.2018
17:19
avatar
Piksi G0L iz kornera
Sunday, 04.03.2018
15:39

Koristim ovu priliku da najvecem i najtrofejnijem Sportskom Drustvu na svetu cestitam 73. rodjendan. Srecan ti rodjendan Zvezdo moja sa zeljom da vecno traje dominacija tvoja.

avatar
Man united
Sunday, 04.03.2018
11:03

За мене је онаква асистенција вреднија од гола.

avatar
Don Silvio
Sunday, 04.03.2018
10:57

Posle keca u Nisu ocekujem saopstenje...

avatar
Balanor
Sunday, 04.03.2018
00:16

ma bre dosta vise sa Pesicem,derbi 2 sanse , CSKA, na svakoj utakmici se obruka + promasio penal, pa ppromasio loptu, aman vise daj mladog Joveljica da vidimo sta moze da pokaze .....gle sta radi Pavkov ....,, Pesic daje golove kada se igra vikorija i iz 10 sansi zaluta neka u mrezu ....

avatar
Petar_83
Saturday, 03.03.2018
22:31

Reprezentativni kalibar? E moj ti...To je ono kada u Zvezdu, trofejni klub dodje trener bez i jednog trofeja (ja domaci kup ne racunam u trofeje jer ne vredi nista) i onda prica kako Pesic moze da bude reprezentativni kalibar. Milojevicu, to sto je Partizan u kanalu, ne znaci da je tvoja ekipa najbolja. Tacnije, meni se povraca svake subote, kada vidim kako tvoji igraci nemaju smisla u napadu, bolje se dodajemo i poznajemo mi na malom fudbalu nego tvoji igraci koji zive i treniraju svaki dan. A Pesic ti nema ni dribiling, ni sut, ni skok, ne moze loptu da pogodi,ni protic CSKA, ni danas kada je ostao sam kao duh na petercu, masi decko celu loptu, a ti ga ne menjas kao da je Ibrahimovic. Slazem se, prolazis sa ovakvom igrom u domacoj ligi ali u Evropi igras u nazad, to ti je filozofija koju nameces igracima koje treniras, zato smo ispali od CSKA, a oni su bili zreli za prolaz. Pobedio si dva puta raspali Keln koji nam dosao sa omladincima jer nemaju dovoljno igraca, toliko su u problemu, ali i oni takvi su nas nabili na nas gol i napadali do kraja utakmice. Jedva smo im jedan dali a da smo prava Zvezda, onakvu ekipu je trebalo da ispratimo sa 3-4 gola razlike, najmanje. I sad, ti lazes nas, navijaci lazu sami sebe da smo neko i nesto a u julu dodje recimo neki Olimpijakos i oduci naseg sampiona od fudbala, sto se prosle godine desilo Partizanu, ali nema veze, bice i sa Zvezdom isto. Pa koliko smo jaki, jedan Ludogorec izbacuje i Zvezdu i Partizana sa pola snage, bugari nam drze casove fudbala. Sramota.

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 03.03.2018
23:23

Sta ti sve napisa,ni sam nisi svestam

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 03.03.2018
23:23
avatar
DuskovicSRB
Saturday, 03.03.2018
22:23

Све ми је јасније зашто смо били неефикасни у ЛЕ

avatar
Petar_83
Saturday, 03.03.2018
23:18

Izgleda da je jasno samo tebi i meni. Meni lupaju minuse kada kazem da decko nema pojma i napisem to argumentovano. Izgleda da ti i ja ne volimo Zvezdu, samo ovi koji misle da je Pesic reprezentativni spic, kao sto misli veliki trenerski mag Milojevic, koji je pre zvezde trenirao 5-6 klub u Grckoj,i to mu je najveci uspeh...A to sto igramo u nazad i problacimo se na solidnu odbranu i vrhunskog golmana u ligi Evrope, to nema veze...

avatar
Man united
Sunday, 04.03.2018
11:07

Мени је све јасније да ти ниси пратио Звезду у Европи уопште. Јер да си пратио, знао би да је Боаће у 90% утакмица играо шпица, а не Пешић.

avatar
zg partizan igokea
Saturday, 03.03.2018
21:55

Ali je zato Vozdovac dao iz ofsajda.