Pešić: "Najviše me pogađa nepravda"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.10.2017.
18:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić odgovarao je na mnoga (ne)fudbalska pitanja u rubrici "Sasvim lično sa...".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Najbolji strelac Crvene zvezde u domaćem šampionatu odgovarao je na mnoga zanimljiva pitanja koja su mu postavljena u sklopu rubrike "Sasvim iskreno sa...".

Bivši napadač Tuluza i Atalante prisetio se utakmice Crvene zvezda - Roma i označio je kao jednu od onih koja će mu zauvek ostati u lepom sećanju.

Pešić je priznao da skuplja dresove i otkrio da bi u svojoj kolekciji voleo da ima onaj koji je Marko Pantelić svojevremeno nosio u Zvezdi, a Uroša Nikolića okarakterisao je kao igrača kog najviše ceni.

Zvezdin napadač objasnio je da ga u životu najviše pogađa nepravda kao i da istinu prećuti kada "nešto zabrlja", ali da se to dešava samo u situacijama kada su po sredi sitnice.

O tome šta najviše nervira Aleksandra Pešića, koji promašaj će pamtiti do kraja života, ali i kome na treningu najlakše proturi loptu kroz noge možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 04.10.2017
13:30

Mene pogadja kad ti promasujes zicere.

avatar
Povratak kralja 57
Tuesday, 03.10.2017
19:21

Igraču Napretka ruke pored tela, Le Talek ga napucava loptom u glavu i traži ruku, Mitrović iz kontre majstorski lobuje Borjana, ti ga u izjavi omalovažvaš kako da mu daš još 100 puta ne bi onako pogodio, a tvoja zvezda u saopštenju piše da je bila očigledna ruka i traži izuzeće sudije koji nije isključio Donalda nakon čijeg starta je Markoski završio utakmicu, a prekršaj bio za žuti karton i još zaboravljaju da je Mažić izmislio ofsajd jer je bilo očigledno da je Babić poslednji igrao loptom, a tebi taj isti Mažić nije pokazao nijedan od dva žuta kartona kada si tri puta igrao rukom (jednom bilo nenamerno)...i ti nam kažeš da te najviše pogađa nepravda?!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 04.10.2017
12:43

Bla bla truc aj sevaj

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 04.10.2017
13:35

Ja uvek mogu da se ponosim tim sto u svom zivotu ni uzivo, ni na TV-u nisam odgledao ni jednu utakmicu partizana, a da nije igrao protiv Zvezde. Ti nastavi da gledas Zvezdu i da pravis analize, ali napravi barem jednu analizu jedne utakmice fudbalske selekcije jugoslovenskog sportskog drustva partizan.