Pešić: "Još peče poraz od Arsenala"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.10.2017.
11:01
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da nije bilo lako igrati protiv Mladosti jer igrači još uvek nisu preboleli poraz od Arsenala.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije upisao je u nedelju novi prvenstveni trijumf pošto je pred nekoliko hiljada svojih navijača savladao lučansku Mladost.

Vodeći pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Aleksandar Pešić, a isti igrač je kasnije asistirao Urošu Račiću kod drugog gola.

"Kada sam došao nisam bio dovoljno spreman, izlazio sam iz povrede. Pomalo sam se i štedeo, ali sada je sve to bolje. Trudim se da me bude na svakom delu terena. Znači mi uvek kada postignem gol, volim da asistiram, zaista. Nadam se da ću i dalje nameštati golove", rekao je o svojoj partiji Pešić.

Za Zvezdu je ova utakmica došla samo tri dana posle poraza od Arsenala koji je očigledno dosta uticao na većinu igrača što potvrđuje i Aleksandar Pešić.

"I dalje peče poraz od Arsenala, nismo ga zaboravili. I bilo nam je teško da se prebacimo na ovu utakmicu, da dođemo sa punog stadiona na skoro prazan stadion. Iz naše greške smo primili gol i sami sebi smo otežali posao, ali sigurno smo priveli utakmicu kraju", dodao je Pešić.

Ekipu Vladana Milojevića već u sredu čeka novo iskušenje jer im na megdan izlazi verovatno najprijatnije iznenađenje jesenjeg dela domaćeg šampiona, ekipa subotčkog Spartaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
!?!?!?!?!?
Monday, 23.10.2017
11:17

Peče poraz od drugog i trećeg Arsenalovog tima...da su došli kompletni dobili bi 6 komada !!!