Pešić i Supić na poštedi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.06.2018.
16:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman i napadač Crvene zvezde radili su danas odvojeno od ekipe.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Poslednji trening fudbalera Crvene zvezde na Zlatiboru propustili su iskusni golman Nemanja Supić i najbolji strelac Super lige iz prethodne sezone Aleksandar Pešić.

Pomenuta dvojica radila su odvojeno od ekipe. Trčkarali su pored terena, a razlog su upale koje su karakteristične za ovu fazu priprema.

Ekspedicija Crvene zvezde krenula je oko tri sata sa Zlatibora ka Užicu gde će u 17 časova ekipa odigrati jedinu kontrolnu utakmicu u ovoj fazi priprema.

Protivnik šampiona Srbije na "Begluku" biće selekcija grada Užica.

Igrači će sutra dobiti slobodan da, a već u petak čeka ih selidba u Austriju gde nastaviti pripreme za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 20.06.2018
16:26

- Hrvatska ima odlične fudbalere, znaju moji Argentinici da nije Nemačka ili Španija, ali boje se... Za koga ću navijati? Ha, ja ću uživati. Argentinac sam i voleo bih da Argentina prođe, ali Hrvatsku volim kao svoju domovinu. To je moj dom, zaljubio sam se u Hrvatsku i ne mogu da navijam protiv nje. Ne znam, videću kako će me poneti emocije. Sin Tijago i supruga Matea će navijati za Hrvatsku, a ja ću još videti - rekao je Argentinac za 24 sata.hr. i dodao:



- Sin Tijago (4) obožava fudbal, ceo dan po kući viče: "Mandžukić, Mandžukić...". Gledao je neku utakmicu u kojoj je Mandžo bio najbolji i od tada samo njega spominje. Ni Mesija ni Modrića, samo Mandžu - zaključio je Luis Ibanjez za hrvatske medije.