Perica: "Moramo biti zadovoljni žrebom"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.04.2017.
19:59
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Perica Ognjenović ukratko analizirao dešavanja na žrebu i konstatovao da naš nacionalni tim treba da bude zadovoljan ishodom.

Screenshot: You Tube/FSSrbije
Screenshot: You Tube/FSSrbije

Povezane vesti

Kadetsku reprezentaciju Srbije početkom maja očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, a danas je u Zagrebu obavljen žreb za sastav grupa.

"Orlići" su smešteni u Grupu C sa selekcijama Nemačke, Republike Irske i Bosne i Hercegovine, a nedugo nakon žreba oglasio se i selektor Perica Ognjenović.

"Ne mogu biti nezadovoljan grupom. Irci su fizički jaka selekcija, Nemci po starom običaju sila u svakom uzrastu, a Bosna i Hercegovina je nama dobro poznata škola sa eks-Ju prostora" kazao je Ognjenović.

Nema sumnje da kadetsku reprezentaciju čeka težak posao u grupnoj fazi kontinentalne smotre, ali selektor Ognjenović tvrdi da je plasman u eliminacionu rundu turnira imperativ.

"Naša ambicija je da se plasiramo u nokaut fazu i sve ćemo učiniti da ispunimo cilj. Kada pogledam druge grupe, pre svega onu u kojoj se nalaze Španija, Italija i domaćin Hrvatska, moramo biti zadovoljni žrebom" istakao je selektor.

Srbija je do mesta na završnom turniru došla preko dva kruga kvalifikacija. Najpre su "Orlići" uspeli da prođu grupu u kojoj su bile selekcije Italije, Albanije i BJR Makedonije, da bi sredinom marta kao drugi završili u grupi sa Škotskom, Crnom Gorom i Švajcarskom.

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj na programu je od 3. do 19. maja, a utakmice će biti igrane na sedam različitih stadiona u šest gradova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doki Daki
Monday, 03.04.2017
21:02

Od smene Toleta, ceo FS drži Zvezda, pa čak i sve selekcije vode zvezdaši. Trener Perica Ognjenović, ejjjjjjjjjj

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 05.04.2017
18:25

Da , u cemu je problem?

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 08.04.2017
18:58

Nema potrebe da mi objasnjavas, pogledaj cinjenice samo kako je ko i sta radio ko je favorizovan u proteklom periodu i gde se nasa reprezentacija takmicila dok ste vi zarili i palili... nigde od SP u nemackoj ako se secas toga.

avatar
Doki Daki
Friday, 07.04.2017
23:59

Džabe da ti objašnjavam, nećeš shvatiti.