Pečnik će igrati protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.10.2014.
21:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

To je poruka trenera Crvene zvezde, posle sumnji da bi zbog povrede slovenački reprezentativac mogao da propusti 147. večiti derbi.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Jedan veliki maler već je zadesio Crvenu zvezdu u toku aktuelne prvenstvene pauze, a kao što je poznato, to je teža povreda kolena desnog beka Marka Petkovića.

Međutim, posle utakmice između reprezentacija Litvanije i Slovenije, stigla je vest i da je Nejc Pečnik dobio nezgodan udarac i da postoji mogućnost da i on propusti derbi u Humskoj.

Ipak, ta strahovanja je prekinuo trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, koji je u izjavi ''Novostima'' poručio da će Nejc Pečnik biti spreman za subotnji okršaj.

''Dobro je, ima samo masnicu, 'za uspomenu'. Tek ću ga videti na treningu, ali verujem da će biti spreman za derbi'', izjavio je Lalatović.

A upravo bi Nejc Pečnik mogao da bude rešenje za upražnjenu poziciju desnog beka, posle povrede Petkovića, s obzirom da je sličnu ulogu imao i tokom prolećnog dela prošle sezone.

Ipak, trener Lalatović ne želi da otkriva karte pred derbi, pa ostavlja mogućnost da šansu ukaže i nekom drugom na pomenutoj poziciji.

''Imamo Đorđevića, tu je i Nejc, postoje i drugi...'', zagonetan je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke