Pazarci ''upalili motore''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.06.2014.
21:40
Izvor: Beta

I za fudbalere Novog Pazara završen je letnji odmor. Danas su, pod vođstvom novog trenera Dragana Kanatlarovskog, započeli pripreme za narednu sezonu.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za predstojeću sezonu u Super ligi Srbije, a prvoj prozivci trenera Dragana Kanatlarovskog prisustvovalo je 38 igrača.

"Nadam se da će klub nastaviti da ide uzlaznom putanjom i da ćemo imati uspešnu sezonu. Pred nama je period priprema gde je fizička snaga je u prvom planu, iako nisam trener koji je toliko usresređen na rad bez lopte", rekao je Kanatlarovski novinarima.

Fudbaleri će, najverovatnije, do sredine jula trenirati u Novom Pazaru, a onda bi trebalo da nastave pripreme na Zlatiboru.

"U drugoj fazi planiramo pet kontrolnih mečeva, a po povratku treba da odigramo još jednu pripremnu utakmicu. Za nekoliko dana ćemo moći malo preciznije da govorimo o tome, kao i o izgledu stručnog štaba", rekao je Kanatlarovski.

Novopazarci će ove sezone biti slabiji za Radoša Protića i Mladena Popovića koji su otišli u Sarajevo, odnosno Velež, a prozivci nisu prisustvovali još Nemanja Arsenijević, Miljan Mutavdžić, Bojan Đorđević i Ersin Mehmedović čiji su ugovori istekli.

Na prvom okupljanju pojavili su se i igrači koji su bili pozajmljeni srpskoligašu Jošanici, talenti iz novopazarske omladinske skole, kao i nekoliko igrača koji će biti na probi.

Predsednik novopazarskog superligaša Nedžad Dragolovčanin ocenio je da u ovom trenutku nije lako govoriti o realnim dometima kluba.

"Borićemo se da budemo što konkurentniji, a obećavamo samo maksimalno zalaganje. Što se pojačanja tiče, mislim da je bolje dovesti četiri dobra fudbalera, nego osam osrednjih. Potrudićemo se da angažujemo proverene igrače", kazao je Dragolovčanin.

Sezona u Super ligi Srbije počinje 9. avgusta, kada će Novi Pazar ugostiti ekipu Rada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke