Pazarci u čudu: ''Šta mi imamo sa događajem na drugom kraju sveta?''

Autor: Beta Beta
subota 22.11.2014.
12:17
Izvor: Beta

Posle odluke čelnika Zajednice superligaša da se odloži utakmica između Voždovca i Novog Pazara, oglasio se generalni sekretar gostujućeg tima, koji žali zbog ubistva Zvezdinog navijača, ali ne vidi razlog da se zbog toga ne igra današnji meč.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Zajednica fudbalskih superligaša je posle ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu, odložila današnju utakmicu 13. kola između Voždovca i Novog Pazara, a generalni sekretar pazarskog kluba Redžep Korać ocenio je tu odluku kontradiktornom.

"Ne sumnjamo u dobre namere, ali ne slažemo se sa ovakvom odlukom koja će se pogrešno tumačiti. Žao nam i je osuđujemo ubistvo nedužnog navijača, ali kakve veze ima naš klub sa događajem na drugoj strani sveta. Da li to znači da će se ubuduće sva dešavanja u Turskoj povezivati s nama", izjavio je Korać za Radio sto plus.

On je rekao da je Novopazarcima u petak oko 20 časova saopšteno da se zabranjuje dolazak njihovih navijača na utakmicu zakazanu za subotu od 13.00, a da su u ponoć obavešteni da je na preporuku Policijske uprave Beograda utakmica odložena.

"Tražili smo da se igra, makar pred praznim tribinama. Nije prihvaćeno, jer je policijska procena da nije bezbedno. U Beogradu smo od petka, sinoć nas je u hotelu čuvao samo jedan policajac i morali smo da zatražimo da pojačaju ljudstvo. Verovatno je i to bila policijska procena, da je bezbedno ako nas čuva jedan policajac", kazao je Korać.

Novopazarci će sledećem kolu Super lige Srbije dočekati Partizan, a Korać naglašava da se ovakvom odlukom dovodi u pitanje prisustvo navijača crno-belih.

"Prema istom aršinu, navijači Partizana ne bi trebali da budu na našem stadionu. Takva je poruka odluke o odlaganju današnje utakmice", zaključio je Korać.

Navijač Crvene zvezde ubijen je u sinoć, u Istanbulu pre košarkaške utakmice beogradskog kluba sa Galatasarajem, ispred hale "Abdi Ipekči".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 22.11.2014
13:42

I ne treba da se igra pred publikom kod vas, ako nista drugo, a onda zbog prosle godine!!!

avatar
Homer J.Simpson
Saturday, 22.11.2014
15:07

Dobro znaju ovi u Pazaru zasto je mec odlozen,ali se prave nevesti,i naivni......

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
10:39

Izgleda da i ovaj isto to radi, kaze da ne zna sta su bacilli na Grobare i pita se kakve veze oni imaju sa navijacima iz Turske, a Fenerbahceovi im braca?!

avatar
Rossonero
Saturday, 22.11.2014
18:28

Stvarno ne znamo sta mi imamo veze za navijacima iz Turske a pogotvo sa navijacima Galate,i Torcida Sandzak i Ekstremi su na svojim zvanicnim profilima izrazili saucesce za smrt navijaca

avatar
Rossonero
Saturday, 22.11.2014
18:25

Sta se to desilo prosle godine,verovatno mislis na onaj koktel ali stvarno bi bilo steta da se igra bez publike jer smo uz Zvezdui Partizan najposeceniji tim :)

avatar
Rossonero
Saturday, 22.11.2014
18:09

Stvarno ne znamo mi nemamo nista sa tim a pogotvo sa navijacima Galate .

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 22.11.2014
16:44

Ovom odlukom im je ucinjena usluga, stvarno ne razumem zbog cega se bune...

avatar
Marko Stojanovic
Saturday, 22.11.2014
13:28

pa realno covek pita kakve veze imaju pazarci sa turskom i sa desavanjem tamo sem sto su svi oni srbi koji su umislili da su turci i sto stalno na stadionu nose turske zastave?

avatar
Rossonero
Sunday, 23.11.2014
03:44

Turske zastave su zbog toga sto nam je bratski klub Fenerbahce a da nam je bratski klub recimo PAOK na tribina bi bile grcke :)

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
14:09

Ima toga jos, poklici "ovo je turska" (namerno malim), transparent "islam ce zavladati sv(ij)etom", razne zelene islamske zastave, naziv stadiona na kraju krajeva?

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
14:07

I kako onda pitas kakve veze imate sa turskim navijacima? Znas ti sve, ali se malo pravis.

avatar
Carina
Saturday, 22.11.2014
13:23

Kakva manijakalna odluka, pa kakve veze ima Pazar sa Turskom? Demonizujete Srbe muslimanske veroispovesti zbog Turskih ubica? Veze sa mozgom bez!

avatar
Saturday, 22.11.2014
13:51

I onako su Pazarci u bratskim odnosima sa navijacima Fenerbahcea, a ne Galatasaraya, nisu ni podrzavali Besiktas kada su igrali protiv Partizana, Pazarci ne vole Galatu i Besiktas(bar vecina Pazaraca) isto koliko i Partizan i Zvezdu(isto bar vecina njih).