Pazarci puni motiva pred duel sa Vojvodinom

Autor: Beta Beta
utorak 25.10.2016.
16:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je da je Vojvodina možda i najbolja domaća ekipa i da je to dodatni motiv za njegove igrače u predstojećoj utakmici u osmini finala Kupa Srbije.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

U ovoj fazi Kupa Srbije igra se jedna utakmica, a u slučaju nerešenog ishoda odmah će se izvoditi jedanaesterci.

"Pre dolaska u Pazar, imao sam ugovor sa Vojvodinom i trenirao sam te igrače tri, četiri meseca. To je možda i najbolji spoj u Srbiji, imaju dva kompletna tima, ali to ne znači da ćemo se zbog toga drugačije ophoditi u odnosu na ostale. To može samo da nas dodatno motiviše", rekao je Govedarica.

Trener Novopazaraca priznao je da i dalje ima velike kadrovske probleme, ali i izrazio zadovoljstvo jer se u tim vraćaju Enver Alivodić, Nikola Dimitrijević i Darko Stanojević.

"Jači smo, ipak, u odnosu na utakmicu protiv Napretka. Ostali smo bez Lazara Pajovića, koji je pod znakom pitanja i za sledeći meč, a neizvestan je i nastup Anesa Ruševića. Miloša Tintora smo pokušali da vratimo u prošlom kolu, ali to nije to. Mišić nije izdržao", naveo je Govedarica.

On je ocenio da je utakmica sa Vojvodinom od velike važnosti i da bi trebala da podigne sigurnost njegovim igračima.

"Trenutak je nezgodan, pošto sledeću prvenstvenu utakmicu protiv Bačke moramo da dobijemo. Očekujem, ipak, da se vratimo na kolosek koji smo imali posle Radničkog. Od Surdulice imamo neverovatne pehove, ali uvek sam optimista. Znam da će moji momci odigrati najbolje moguće i pokušaće da prođu dalje", kazao je Govedarica.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Novog Pazara i Vojvodine igraće se sutra od 17 časova na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke