Pazarci počeli pripreme: ''Sve zavisi od UPPR-a''

Autor: Beta Beta
utorak 22.01.2019.
16:54
Izvor: Beta

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije, a prozivku igrača izvršio je pomoćni trener Ivan Jovanović.

FK Novi Pazar logo
FK Novi Pazar logo

Povezane vesti

"Preuzeo sam obavezu da organizujem prvo okupljanje, a za dalje ćemo videti. Od ishoda Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) zavise svi dalji koraci", rekao je Jovanović.

Generalni sekretar Senad Hadžifejzović naveo je da nije bilo kadrovskih promena u klubu, ali da to ne znači da ih uskoro neće biti.

"Očekujemo da se završi UPPR, pa da udjemo u borbu za opstanak. Doveli bismo neke igrače, koji bi s najboljima iz sadašnje ekipe probali nešto da naprave. Vladica Petrović je tu, videćemo da li i dalje kao šef stručnog štaba ili će imati drugu funkciju. To je prijatelj kluba i može mnogo da nam pomogne", ocenio je Hadžifejzović.

Na Atletskom stadionu trenirali su golmani Pavle Nićiforović i Kadir Hajrović, kao i igrači odbrane Hamza Nailović, Amsal Čajević, Anes Husović, Mirsad Brunčević, Faruk Bihorac, Tarik Cikotić, Kerim Halilović, Dženan Camić, Ermin Ibrahimović i Anel Bihorac.

U pogonu su i fudbaleri sredine terena Kenan Ragipović, Emir Hazirović, Anel Lakota, Elvis Novalić, Viktor Stojanović, Faris Ajdinović, Adis Pramenković, Bogdan Rmuš i Anel Ramović, te napadači Suad Mavrić, Jovan Mihajlović, Nazim Hadžibulić i Tarik Rušević.

Kapiten Sead Islamović pojavio se na prozivci, ali zbog lakše bolesti nije trenirao, dok medju igračima nije bilo Abdulaziza Ragipovića, koji je u potrazi za inostranim angažmanom.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije biće nastavljeno 23. februara, a poslednjeplasirani Novi Pazar u 23. kolu, prvom u prolećnom delu sezone, gostuje beogradskom Sinđeliću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke