Pazarci opet igraju derbi, sad žele da sruše lidera!

Autor: Beta Beta
subota 19.10.2019.
13:44
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Darko Tešović rekao je da je predstojeći meč protiv Metalca pravi derbi 15. kola Prve lige Srbije i da bi liderska pozicija gostiju trebalo da dodatno inspiriše njegove igrače.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

"To je motiv za sve nas, ali i publiku. Sigurno je da sledi kvalitetana utakmica, a nadam se da smo spremi da zamisli sprovedemo u delo. Poštujemo i cenimo sve što je napravio Metalac, ali jedva čekamo da vidimo koliko mi možemo i koliko smo jaki", rekao je Tešović.

On zbog povrede najverovatnije neće moći da računa na Emira Hazirovića, ali i na još dvojicu igrača koji su se tek počeli da treniraju punim intenzitetom.

"Lazar Pajović se vratio, ali još nije spreman da zauzme mesto u timu. Ervin Kačar polako ulazi u ritam treninga, a ostali su tu za dobru predstavu",
naveo je Tešović.

Novi Pazar i Metalac iz Gornjeg Milanovca igraće sutra od 18 časova na Gradskom stadionu.

"Imali smo sjajnu podršku u prošlom kolu u Kragujevcu, verujem da će na našem terenu biti pet puta jača. Očekujem publiku u velikom broju, sigurno tri i po do četiri hiljade ljudi na tribinama. Igrači će to prepoznati i vratiti na terenu", kazao je Tešović.

Posle 14 odigranih kola, Metalac je na čelu tabele sa 26 bodova, četiri više od petoplasiranog Pazara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke