Pazarci ciljaju beg iz zone ispadanja!

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2020.
19:16
Izvor: Beta

Radoslav Batak računa na pobedu u narednom meču.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da njegova ekipa ima imperativ pobede nad Bačkom, koju dočekuje u 16. kolu Super lige Srbije.

"Dobro smo radili i protiv tradicionalno teškog protivnika treba da pružimo maksimum i ostvarimo važnu pobedu, koja može da donese beg iz zone ispadanja. Rival iz Bačke Palanke želi da prekine seriju neuspeha, pa sledi teška utakmica", ocenio je Batak.

Abdulaj Sise odslužio je kaznu zbog žutih kartona i vraća se u tim Pazara, u kojem neće biti povredjenog Nikole Kovačevića.

"Još nisam rešio sve dileme oko sastava, ali imamo široku bazu i igraće najspremniji. Verujem da ćemo biti disciplinovani i borbeni kao na prethodnom gostovanju ekipi Voždovca, a u taktičko-tehničkom delu i još bolji", naveo je Batak.

Novi Pazar je 15. na tabeli sa 16 bodova, a to je devet više nego što je osvojila Bačka na poslednjoj, 20. poziciji.

Levi bek Novopazaraca Nikola Vukajlović ocenio je da je Bačka u dosadašnjem delu sezone zaslužila bolji plasmam na tabeli.

"Nije realno da su poslednji, ali fokusirani smo na našu igru. Bili smo disciplinovani i uzeli smo bod protiv jakog Voždovca, a verujem da će nam se dobar rad vratiti protiv Bačke. Spremni smo da upišemo tri važna boda", kazao je Vukajlović.

Fudbalska utakmica Novi Pazar - Bačka zakazana je za nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke